TSK Deniz Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Temini

TSK Deniz Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Temini

TSK Deniz Kuvvetleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Temini

2018 YILI TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ UZMAN ERBAŞ TEMİNİ KAPSAMINDA DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI VE HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞINA BAŞVURAN YEDEK ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

Değerli Adayımız;

1. Türk Silahlı Kuvvetlerine Uzman Erbaş temin faaliyetlerinde seçim aşamaları neticesinde YEDEK SIRA LİSTESİNDEN kayıt yaptırmaya hak kazandınız.

2. Kayıt işlemleri: 07-12 Mart 2019 (hafta sonu hariç) tarihleri arasında (08:30-16:30 saatleri arasında) ilanın 5’inci maddesinde belirtilen kayıt merkezlerinde yapılacaktır.

a. Bir aday Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığının yedek listelerinde bulunabilecektir. Aday öncelikli olarak tercih ettiği Kuvvet Komutanlığı Kayıt Merkezine giderek kaydını yaptıracaktır.
b. Belirtilen tarihlerde kayıt işlemi yaptırmayan adayların adaylıkları sonlandırılacak, her ne sebeple olursa olsun ilave kayıt süresi verilmeyecektir


3. Kontenjanın daha az olması nedeniyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı kontenjanına giremeyen, kayıt yaptıramayan adaylar talep ederse ve Kara Kuvvetleri Komutanlığınca uygun bulunursa Kara Kuvvetleri Komutanlığınca kesin kayıtlarını yaptırmak üzere daha sonra duyuru yapılacaktır.

4. Adayların güvenlik soruşturma ve arşiv araştırmaları devam etmektedir. Adayın teslim ettiği belgelerde gerçeğe aykırı bilgilerin olması, sağlık raporu ve güvenlik soruşturma sonucuna ilişkin herhangi birinin eksik ya da olumsuz olması durumunda uzman erbaş adaylığı kabul edilmeyecektir.

SONUÇLAR "https://pertemin.msb.gov.tr" adresinde mevcuttur.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.