TSK Muvazzaf Subay ve Astsubay Alımı Başvuru Şartları 2019

TSK Muvazzaf Subay ve Astsubay Alımı Başvuru Şartları 2019

Muvazzaf Subay ve Astsubay Alımı Başvuru Şartları 2019

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından geçilen dönemler içerisinde bütün mezun adaylarının başvuru yapabildiği muvazzaf subay alımları yapılıyordu.

Ancak 2018 yılının ilanında ise sadece bazı belirtilen bölümlerden mezun olan adaylara başvuru hakkı tanındığı kılavuzlar içerisinde yer almıştı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ise gereken çalışmaları yaptı ve tüm lisans mezunlarının muvazzaf subaylık için başvuru yapabileceklerini açıkladı.

MSB Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından daha önceden yayınlanan muvazzaf subay alımı için getirdiği bölüm sınırlamasını yapılan itirazlar sonucunda kaldırıldı.

Muvazzaf Subay alımı için ilan yayınlayan TSK, bazı bölümlerin başvuru yapabilmesine olanak tanımamıştı. Bu ise adayların itiraz etmesine neden oldu. Yapılan itirazlar neticesinde TSK, yeniden bir düzenleme yaptı ve tüm lisans mezunlarının başvuru yapabilmesine imkan sağladı. Nitekim geçtiğimiz yılın şartlarında da tüm lisans mezunlarının başvurusuna açık olduğu belirtilmişti. Artik Tüm Lisans Mezunları subaylığa Başvurabilecek.

Şuanda mevcut aktif subay astsubay ve uzman personel alım ilanları mevcuttur. Hemen sol menüden Askeri Personel Alımları menüsünden tüm ilanlara yada  buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz Memurlarahaber.com

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.