TTNET personel eleman alımları

TTNET personel eleman alımları

TTNET personel eleman alımları


TTNET personel eleman alımları 2016 yılında da hızla devam ediyor. En başta büyük şehirler olmak üzere İstanbul ve Ankara gibi ve diğer şehirlerde de eleman alımlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Alım yapacağı kişiler arasında belli nitelikler arayan TTNET bu bakımdan tecrübeli kadro ya da kişiler tarafından yoluna devam edeceği anlaşılıyor. Bunun dışında yapacağı eleman alımları için de belli başlı pozisyonlar belirlemiştir.

Bu yeni personelleri alacağı pozisyonlardan bazıları ise, müşteri temsilcisi, bilgi güvenliği uzmanı, saha satış personeli, denetim elemanı, mimar ve mühendis alanıdır. Bu sayılan pozisyonlar dışında da iş analisti alınacağı duyurulmuştur. Bu pozisyonlar için yapılacak eleman alımlarında başvuran adaylar arasından mülakata çağrılacak olan kişilerde belli başlı testler yapılabilir.

Bu bahsettiğimiz mülakattaki testler dışında pozisyonunun gerektirdiği bazı özel yetenekler var ise onlar üzerinde test yapılabilir. Artık herkesin neredeyse zorunlu olarak bilmesi gereken İngilizce adında da testler yapılabilir. Bu mülakattan geçenler ise artık mutlu bir son ile bitişe vararak işi kapmışlardır.

Siz de bu Türkiye'nin en büyük internet ağı durumunda olan kurumda çalışmaya var mısınız? Büyük şirket, büyük kurum eşittir iyi bir gelecek iyi bir referans. İlana başvuruda bulunacak olan adaylar alt ısımdaki bağlantıyı kullanabilirler.
http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum