TÜBİTAK 145 PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI

TÜBİTAK 145 PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI

TÜBİTAK 145 PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Ulusal Elektronik Ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE)  tarafından alım yapılacak ilan için tüm başvuru şartları, üniversite bölümleri ve özel şartlara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Tüm başvurular en geç 13.06.2016 tarihi saat 17’ye kadar yapılması gerekmektedir. . Lisans mezunu alımı kapsamında 141 personel, Önlisans mezunu kapsamında 4 personel alımı olacaktır.

Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) ve Test ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığı Ar-Ge Personeli olarak istihdam edilmek üzere işe alımı gerçekleşecek personellerin görev yapacağı şehir Gebze/ Kocaeli olarak belirtildi. UEKAE Ar-Ge pozisyonuna başvurmak isteyen adayların üniversitelerin şu mühendislik bölümlerinin birinden mezun olmaları gerekiyor: Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım, Bilgisayar Bilimi, Bilgisayar ve Enformatik, Bilgisayar ve Yazılım, Kontrol ve Bilgisayar, Sistem, Elektrik ve Elektronik, Telekomünikasyon, Elektronik ve Haberleşme, Kontrol ve Otomasyon ya da Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Önlisans mezunları UEKAE Ar-Ge pozisyonuna başvurmak için Endüstriyel Kalıpçılık, Makine veya Makine Resim ve Konstrüksiyon, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Bilgisayar Programcılığı veya Bilgisayar Teknolojisi bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Adaylar başvurularını Bilgem TÜBİTAK resmi internet sitesi üzerinden Kariyer başlığı altında ki iş olanakları bölümünden iş başvurusu formunu doldurarak ve gerekli belgeleri sistem üzerinden yükleyerek yapabilecekler.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.