TÜBİTAK 3 FARKLI İLANLA 54 personel alıyor

TÜBİTAK 3 FARKLI İLANLA 54 personel alıyor

TÜBİTAK Teknisyen Tekniker ALIMI 2017

TÜBİTAK'IN YAYINLAMIŞ OLDUĞU GÜNCEL İŞE ALIM İLANLARINI TEK BİR HABERE TOPLADIK

İŞTE O İLANLAR:

TUBİTAK Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından 34 Uzman, Uzman Yardımcısı ve Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı alımı yapılacak

Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Fizik Öğretmenliği, Kimya Öğretmenliği, Biyoloji Öğretmenliği veya Fen Bilgisi Öğretmenliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği İktisat İşletme, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Makine ve İmalat Mühendisliği, Ekonomi veya Sağlık Yönetimi Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Ulaştırma, Uzay Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği ve Uçak Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olanlar ilana başvurabilecekler.

TÜBÜTAK Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Personel 17 alımı Kılavuzu için Tıklayınız.

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı 17 Personel alımı Kılavuzu için Tıklayınız.

TÜBİTAK GÜVENLİK GÖREVLİSİ VE SEKRETER ALIMI

Geçtiğimiz günlerde verilen ilana göre Tubitak güvenlik görevlisi alımı yapacaktır. 2017 yılında kamu kurumunda güvenlik olarak çalışmak isteyen adaylar aşağıdan bilgi ve diğer detayları alabilirsiniz.

Alınacak Personel sayısı 17 kişi

Başvurular 08 Şubat 2017 tarihinde sona erecek

15 kişi Güvenlik Görevlisi ve 2 kişi sekreter olmak üzere toplam 17 kişi alınacağı belirtildi.

Güvenlik Görevlisi 15 kişi için şartlar: En az Ön Lisans mezunu  ve KPSS P93 puan türünden 60 puanı olması  Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kartı sahibi olması, Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmaması ve En az 1(bir)yıl özel güvenlik görevlisi olarak çalışmış olması (Belgelendirmesi istenecektir.) gerekmektedir.

Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan no: 00003572097

Sekreter 2 kişi için şartlar: En az Ön Lisans Meslek Yüksek Okulu İşletme, İşletme Yönetimi, Büro Yönetimi ve sekreterliği ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı olması  Büro Yönetimi ve Sekreterlik işleri ile ilgili en az 3 yıl deneyim sahibi olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyeri ile SGKdan alınacak belgeyle ibraz etmesi, Resmi yazı oluşturma ve yönetimi konusunda yetkin ve tecrübeli olması, iletişim kuvvetli(yazılı-sözlü)olması, MS Office programlarına hakim olmak ve İyi derecede on parmak klavye kullanabilmesi gerekmekte.

Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan no:00003568169

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

İnternetten veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen İŞ İLAN NO İLE 08 Şubat 2017 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

TÜBİTAK Teknisyen Tekniker ALIMI 2017

Alınacak İşçi:

* Diğer Teknisyen Ve Teknikerler

Genel Şartlar:

 TÜBİTAK teknisyen ve tekniker alım ilanına başvuracak adayların; İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği ve Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans bölümlerinden mezun olmak, KPSSP-93 puan türünden en az 60 almış olmak, daimi/tam süreli çalışmayı kabul etmek, güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak, vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak, en az 3 yıl tecrübeli olmak şartlarını taşımaları isteniyor.

Başvuru 

 TÜBİTAK teknisyen ve tekniker alım ilanı başvuruları 8 Şubat- 17 Şubat 2017 tarihleri arasında İşkur'a kayıt olmak suretiyle İşkur üzerinden yapılacak. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.