TÜBİTAK 7 Kamu Personeli Alacak

TÜBİTAK 7 Kamu Personeli Alacak

TÜBİTAK 7 Kamu Personeli Alacak


TUBİTAK Hukuk Hizmetleri Başkanlığı 2 Personel Alacak Başvurusu 24 Nisan 2016 Tarihinde Sona Erecek. TUBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) 5 Personel Alımı Yapacak Başvuru 25 Nisan 2016 Tarihinde Sona Erecek.Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından 5 Nisan 2016 tarihinde personel alım ilanları yayınlandı. Yayınlanan ilanlara göre belirlenen şartları sizler için birlikte sunuyoruz.

TUBİTAK Hukuk Hizmetleri Başkanlığı 2 personel alımı için başvurular 24 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek. Uzman Yardımcısı olarak Ankara ilinde çalıştırılmak üzere alım yapılacak. Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Mühendislik Bölümleri, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji veya Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerinden birini bitirmiş olmak. Türk Patent Enstitüsünün açmış olduğu Patent Vekilliği Yeterlilik Sınavı başarı belgesine sahip olmak şart.

TUBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) 5 personel alımı için başvurular 25 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek. 

Yükseköğretim kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren İnsan Kaynakları Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Endüstri Mühendisliği, Sosyoloji, Psikoloji, Maliye İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, İstatistik, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası İlişkiler, Ekonomi ve Finans, Ekonomi, Gümrük İşletme, Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Uluslararası Lojistik, Endüstri Mühendisliği, Arap Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Ekonometri bölümlerinden birini bitirmiş olmak şart. Bu ilana başvuru için ayrıca işi ile ilgili tecrübe şartları yer almaktadır. Kurumun internet sitesinden yapılacak olan başvurular öncesinde ilan detaylarının incelenmesi gereklidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.