TÜBİTAK 8 Daimi Personel Alımı

TÜBİTAK 8 Daimi Personel Alımı

TÜBİTAK 8 Daimi Personel Alımı

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 8 kişi Güvenlik Görevlisi (Silahlı) ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 28 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Güvenlik Görevlisi (Silahlı) alımı için güvenlik soruşturması engeli bulunmamak, kamu haklarından yasaklanmamış ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak, Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Kartı Sahibi olmak , vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmamak, en az 1 (bir) yıl özel güvenlik olarak çalışmış olmak (belgelendirilmesi istenecektir.) gibi şartlar adaylarda aranan şartlar arasındadır.

İşe alınacak Özel Güvenlik Görevlisinin Kocaeli'nin Gebze ve Darıca İlçelerinde ikamet etmesi istenecektir. Ayrıca başvuracak adayların KPSSP3 türünde puanları en az 60 puan olması gerekmektedir. İlanda çalışma adresi TÜBİTAK Kampüsü Gebze/Kocaeli olarak belirtilmiştir.

İlana başvuracak adayların (00003311954) iş ilan no ile Gebze Hizmet Merkezi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 28 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.