TÜBİTAK BİLGEM 20 kamu personeli alıyor

TÜBİTAK BİLGEM 20 kamu personeli alıyor

TÜBİTAK BİLGEM 20 kamu personeli alıyor

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre TÜBİTAK’a 20 personel alımı yapılacak. TÜBİTAK BİLGEM Kamu Sertifikasyon Merkezinde istihdam edilmek üzere 20 personel alınacak. Kurumun yazılım geliştirme faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere 10, müşteri ilişkileri faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere 5 ve web sitesi şablon ve görsellerinin hazırlanması/güncellenmesi, süreli yayın (dergi) tasarımı yapılması, broşür ve katalog gibi matbu çalışmalarının yapılması, yazılım ara yüzlerinin tasarlanmasında görevlendirilmek üzere 5 personel alımı gerçekleştirilecek.

TÜBİTAK personel alımına başvurular 14 Ekim 2016 tarihi saat 17:00’ye kadar yapılabilecek. Adaylar başvurularını kurumun resmi internet adresinden Kariyer Başlığı altında bulunan İş Olanakları bölümünden İş Başvuru Formunu doldurarak yapabilecekler. TÜBİTAK 20 personel alımına en az 4 yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin pozisyonlara göre istenilen bölümlerinden mezun olan adaylar başvurabilecek.

Başvuru şartları arasında kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, askerlikle ilişiği bulunmamak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak yer alıyor. Alımlarda KPSS şartı bulunmuyor.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.