TÜBİTAK KPSS Şartı Olmadan 236 Personel Alacak

TÜBİTAK KPSS Şartı Olmadan 236 Personel Alacak

TÜBİTAK KPSS Şartı Olmadan 236 Personel Alacak

TÜBİTAK SAGE 25 Mayıs 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve farklı niteliklerde çok sayıda personel alacak. Alınacak adaylar belirlenen şartlar dahilinde yapılacaktır. Alım şartları, kadrolar ve başvuru bilgileri şöyledir;

KADROLAR:

Teknisyen :  27 kişi,
Teknik Personel : 1 kişi,
Araştırmacı: 65 Kişi, 

GENEL ŞARTLAR:

  • Kamu Haklarından mahrum bulunmayan adaylar, 
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumuna veya bulaşıcı hastalığa sahip olmayan adaylar,
  • Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak.
  • Ağırlıklı Lisans Mezuniyet not ortalaması 4’lü sistemde en az 2,50 olmak (100’lük sistemdeki notlar, Yüksek Öğretim Kurulunun yayınlamış olduğu “4’lük Sistemdeki notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları Tablosu” esas alınarak 4’lük sisteme dönüştürülecektir).

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını en geç 07 Haziran 2016 tarihine kadar saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, “www.sage.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluşturduktan sonra referans kod seçilerek, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi zorunludur). İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir.

---------------------------

TÜBİTAK BİLGEM 23 Mayıs 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki çalışan personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde Belirli Süreli çalışacak Gebze Kocaelide 143 personel alacak. Alınacak olan adaylar belirli şartlarda ve özel şartlarda gerçekleeşecek. Alım şartları ve başvuru bilgileri şöyledir;

GENEL ŞARTLAR:

  • Erkek adaylar için askerliğinin yapmış veya askerlik ile ilişkisi bulunmayan adaylar,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu olmayan veya bulaşıcı hastalığı olmayan adaylar,
  • Ar-Ge Personeli alımlarında aşağıdaki şartları sağlıyor olmak,
  • Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak.
  • Ağırlıklı lisans mezuniyet not ortalaması 4’lük sistemde en az 2,50 olmak (100’lük sistemdeki notlar, Yükseköğretim Kurulunun yayınlamış olduğu “4’lük Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları Tablosu” esas alınarak 4’lük sisteme dönüştürülecektir)
  • Lisans öğrenimini, süresi içinde ya da normal öğrenim süresinden en fazla bir eğitim - öğretim yılı gecikmeli bitirmiş olmak (herhangi bir nedenle kayıt dondurulmuş olup da belgelenmesi halinde kayıt dondurulan süre hesaba katılmayacaktır).
  • Ar-Ge Teknisyeni alımlarında yukarıdaki formüle bakılmaksızın adayların 4,00’lük sistemde en az 2,80 Ağırlıklı Mezuniyet Not Ortalamasına sahip olmaları gerekmektedir (100’lük sistemdeki notlar, Yükseköğretim Kurulunun yayınlamış olduğu “4’lük Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları Tablosu” esas alınarak 4’lük sisteme dönüştürülecektir).
  • Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını en geç 13 Haziran 2016 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, www.bilgem.tubitak.gov.tr adresinden “Kariyer” başlığı altındaki “İş Olanakları” bölümünden İş Başvuru Formunu doldurmak ve gerekli belgeleri sisteme yüklemek suretiyle başvuru yapacaklardır. Bunun dışındaki başvurular işleme alınmayacaktır.
  •  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.