TÜBİTAK Personel Alımı 2016

TÜBİTAK Personel Alımı 2016

TÜBİTAK Personel Alımı 2016

BİLİM, TEKNOLOJİ VE YENİLİK POLİTİKALARI DAİRE BAŞKANLIĞI

 Bu iş için gerekli olan açıklama; Ulusal bilim, teknoloji ve yenilik politikası önerilerinin hazırlanmasına yardımcı olmak ve öncelikli alanlar ile alt alanlarda konuların belirlenmesinde yardımcı olmak. Bunlara stratejik olarak bilgiler vermek. 

Yöntemleri usulünce geliştirmek ve yönetmek aynı zamanda uygulamaya dökmek. Arge, yenilikçilik, girişimcilik konularında bilgi sahibi olmak. Arge ile uyumlu bir şekilde çalışmak, onların performans çizelgesini hazırlamak, etki analizi yapmak, endeks ve yöntem oluşturmak.

  Alınacak olan adaylarda aranılacak olan özel koşullar Herhangi bir yükseköğretim kurumunun en az 4, dört yıllık bölümünden mezun olması gerekmektedir. 

İstatistik, istatistik ve bilgisayar bilimleri, matematik ve istatistik, ekonometri, matematik gibi 4 yıllık bölümlerden mezun olunması gerekiyor.  

Alanında yüksek mevki sahibi olunması gerekli veya böyle bir konu tercih edilmeli. Kaç personel alımı yapılacak ve personeller hangi şehirlerde görev yapacak? 4 adet personel alınacak olup bu personeller Ankara ilinde görevlendirilecekler.

 Hangi pozisyonlarda alımlar yapılacak? Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı/ Bilimsel Programlar Uzmanı. 

Adaylarda hangi şartlar aranacak? 

Kamu haklarından hiç bir şekilde yoksun olmamak. Görevini yapmaya engel olacak bir şeylerin olması. Hastalı k, bulaşıcı hastalığın bulunmaması. Askerlik görevinin tamamlanması veya tecilli olması. Herhangi bir suç işlememek. Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezaları gibi. BAŞVURULAR: www.tubitak.gov.tr

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.