TÜDEMSAŞ ve İl Özel İdare, Telefon Santral Operatörü, Büro İşçi Alımı Yayımladı

TÜDEMSAŞ ve İl Özel İdare, Telefon Santral Operatörü, Büro İşçi Alımı Yayımladı

TÜDEMSAŞ ve İl Özel İdare, Telefon Santral Operatörü, Büro İşçi Alımı Yayımladı

14 Aralık 2018 tarihinde yayımlanan İŞKUR ilanları ile TÜDEMSAŞ, İl Özel İdare Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye Başkanlığına yerleştirmek üzere telefon santral operatörü alımı, büro işçi alımı, elektrikçi ve temizlik personeli alımı ilanlarını duyurdu.

14 Aralık 2018 İŞKUR ilanları arasında Elazığ İl Özel İdare Müdürlüğü, TÜDEMSAŞ ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı elektrikçi, temizlik işçisi, büro işçisi ve telefon santral operatörü alımı yayımladı. Başvuruları iş kurumu üzerinde online veya şahsen şubelerden yapılabilir.

Türkiye Demiryolları Makineleri Sanayi A.Ş (TÜDEMSAŞ) 14 Aralık 2018 tarihiyle İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilanla Sivas ilinde görevlendirilmek üzere daimi işçi statüsünde 1 Elektrikçi (Genel) (Bakım ve Onarım Elektrikçisi/Endüstriyel Bakım ve Onarımcısı) alımı yapacağını açıklamıştır.İş ilan numarası 00004764632 olarak verilmiştir.

1 Elektrikçi (Genel) (Bakım ve Onarım Elektrikçisi/Endüstriyel Bakım ve Onarımcısı) alımı için; 18 yaşını doldurmuş lise ve dengi okul mezunu adayların başvuruları kabul edilecektir. Eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralananlar başvuru yapabiliyor.


Elazığ İl Özel İdaresi Personel Anonim Şirketi İŞKUR üzerinden 14 Aralık 2018 tarihiyle yayınlamış olduğu ilanlarla daimi işçi statüsünde 1 Telefon Santral Operatörü ve 3 Temizlik Görevlisi olmak üzere 4 personel alımı yapacağını açıklamıştır.1 Telefon Santral Operatörü alımı için; En az ortaöğretim mezunu 18-34 yaş aralığındaki adayların başvuruları kabul edilecektir. İş ilan numarası 00004764296 olarak verilmiştir. 3 Temizlik Görevlisi alımı için; En az ilköğretim mezunu olması ve 18-34 yaş aralığında olması gerekmektedir. İş ilan numarası 00004764341 olarak verilmiştir. Engelli durumu olanlar başvuru yapabilir.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı 14 Aralık 2018 tarihiyle İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilanla daimi işçi statüsünde 1 Büro İşçisi alımı yapacağını açıklamıştır.İş ilan numarası 00004763458 olarak verilmiştir. 1 Büro İşçisi alımı için; Önlisans mezunu olması, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olması ve 18 yaşını doldurması gerekmektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.