TÜM TÜRKİYE'DE ZORUNLU

TÜM TÜRKİYE'DE ZORUNLU

BAKANLIKTAN FLAŞ AÇIKLAMA! TÜM TÜRKİYE'DE ZORUNLU!

Sağlık Bakanlığı’ndan son dakika açıklaması! 81 il için geçerli…
Son dakika haberi! Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ile yazı gönderildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni bir karar alındı.

 
Sağlık Bakanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Koronavirüse ilişkin alınan yeni tedbirleri bakanlık 81 ile yazılı açıklamayla bildirdi. Yapılan yazılı açıklamaya göre, sağlık kuruluşlarına girişlerde vatandaşlara maske takma zorunluluğu getirildi.

Bakanlık’tan yapılan açıklamada, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 81 ilin valiliklerine hasta ziyaretleri hakkında gönderilen yazıda, yeni tip corona virüs (Covid-19) pandemisi süresince hasta ziyaretleriyle ilgili yapılan düzenlemelere ilave tedbirler getirildiği belirtildi.

 

 
TÜM SAĞLIK KURULUŞLARINA GİRERKEN MASKE ZORUNLULUĞU
Bu kapsamda, mart ve nisan aylarında uygulanması istenilen tedbirlerin Bakanlık tarafından yapılacak ikinci bir duyuruya kadar uygulanmaya devam edileceği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Tüm sağlık kuruluşlarına girişlerde vatandaşlarımızın tıbbi maske (cerrahi maske) takmaları zorunlu olup, sağlık kuruluşu içerisinde maskesiz dolaşıma izin verilmemesi, tedbirlerin kamu, üniversite ve özel sektöre ait tüm sağlık kuruluşlarında uygulanması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi sağlanacak ege haber 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.