Türk Eğitim-Sen'in yeni genel başkanı ve yönetim kurulu

Türk Eğitim-Sen'in yeni genel başkanı ve yönetim kurulu

24-25 Şubat 2018 tarihinde Ankara’da The Green Park Hotel’de yapılan 6. Olağan Kurul sona erdi. Türk Eğitim-Sen’in yeni genel başkanı ve yeni yönetim kurulu belli oldu.

Türk Eğitim-Sen’in yeni genel başkanı ve yönetim kurulu belli oldu

Türk Eğitim-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Talip Geylan sendikanın 6. Olağan Genel Kurulunda genel başkan oldu. Türk Eğitim-Sen’in yeni genel başkanı Talip Geylan oldu. Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise seçimlerde aday olmayacağını iki gün önce açıklamıştı.

YENİ GENEL BAŞKAN TALİP GEYLAN OLDU

Türk Eğitim Sen 6. Olağan Genel Merkez Kurulunda yeni genel başkan Talip Geylan seçilirken   genel merkez yönetiminde de değişiklikler olduğunu görmekteyiz. İsmail Koncuk’un genel başkanlık için aday gösterdiği Talip Geylan Türk Eğitim-Sen’in yeni genel başkanı oldu.

 

Talip Geylan kimdir?

1972 yılında Çorum-Osmancık'ta doğdu. Temmuz 1993 döneminde Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fak. Felsefe Bölümü’nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nde Yüksek Lisansını tamamladı. 1997 yılında Ankara'da Felsefe Öğretmeni olarak göreve başladı. 1998-1999 yıllarında MEB Talim ve Terbiye Kurulu Ders Kitapları İnceleme Komisyonu’nda görev yaptı. 1992-1999 yılları arasında değişik sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev aldı. 05-12-1999 tarihinde Genel Basın ve Sosyal İlişkiler Sekreteri olarak sendikada görev aldı. 09-10 Mart 2002 tarihinde yapılan 1. Merkez Genel Kurulunda Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri olarak seçildi. 2. ve 3. Olağan Genel Kurulda da bu görevine yeniden seçildi. 24-25 Ekim 2009 tarihinde yapılan Olağanüstü Merkez Genel Kurulu’nda “Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ” görevine seçildi. 5-6 Şubat 2011 tarihinde yapılan 4. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda ve 1-2 Şubat 2014 tarihinde yapılan 5. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda da bu görevine yeniden seçildi. Geylan evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Türk Eğitim-Sen Yeni Genel Merkez Yönetimi;

Talip Geylan; Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı

Seyit Ali Kaplan;   Genel Başkan Yardımcısı

Cengiz Kocakaplan; Genel Başkan Yardımcısı

Mehmet Yaşar Şahindoğan;  Genel Başkan Yardımcısı

Musa Akkaş;Genel Başkan Yardımcısı

Fuat Yiğit; Genel Başkan Yardımcısı (İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı)

Selahattin Dolğun; Genel Başkan Yardımcısı (Adana 1 Nolu Şube Başkanı)

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.