Türk Hava Yolları (THY) 2016 yılında bin yeni kabin memuru alımı yapacak.

Türk Hava Yolları (THY) 2016 yılında bin yeni kabin memuru alımı yapacak.

Türk Hava Yolları (THY) 2016 yılında bin yeni kabin memuru alımı yapacak.

 

12 Ağustos 2016 Tarihinde THY Türk Hava Yolları personel alımı yapacağını duyurdu. Toplam 3 ayrı ilan yayınlayan kuruma yeteri kadar başvuru alındıktan sonra ilanlar yayından kaldırılacaktır. Başvurular elektronik ortamda online olarak yapılacaktır.

THY Bay Paramedik personeli alımı için: T.C. vatandaşı olmak, Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Askerlik ile ilişiği bulunmamak, 01.01.1980 ve sonrası doğumlu olmak, Sağlık Meslek Yüksekokullarının Paramedik bölümünden (İlk ve Acil Yardım Teknikerliği ya da Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği) mezun olmak, (Aynı zamanda Sağlık Meslek Lisesi mezunu olmak tercih sebebidir.) Ambulans kullanabilecek düzeyde en az B sınıfı ehliyete sahip olmak, Vardiyalı düzende ve İstanbul’da çalışmasına engel bulunmamak.

İlanda Aranan Nitelikler: Branşı ile ilgili gelişme ve yenilikleri takip eden, Dikkatli, soğukkanlı ve sorumluluk alabilen, Takım çalışmasına önem veren, Ani durumlarda hızlı ve doğru karar verebilen, İnsan ilişkileri kuvvetli ve yardımsever BAY çalışma arkadaşları arıyoruz denildi.

Turkısh Do & Co ‘Flying Chef’ Ve ‘Flying Service Chef’ alımları için: 2 - 10 yıl tecrübeli adaylar arasından Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun) olmak şart. İngilizce Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi olması gereklidir.

THY Simulatör Teknisyeni alımı için: T.C. vatandaşı olmak, 01.01.1978 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış veya askerlikten muaf olmak, B sınıfı ehliyet sahibi olmak, Vardiya düzeninde çalışmaya uygun olmak, İyi derecede İngilizce bilmek (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olabilecek), Son iki yıl içinde alınan dil belgesine (YDS, IELTS - Akademik, TOEFL – IBT) sahip olmak tercih sebebidir.

Üniversitelerin aşağıdaki bölümlerinden önlisans derecesinde mezun olmak; Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik, Elektronik Haberleşme, Elektronik Teknolojisi, Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Endüstriyel Elektronik, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Mekatronik, Telekomünikasyon, Teknik Lise veya Endüstri Meslek liselerinin Elektronik, Endüstriyel Kontrol, Mekatronik bölümlerinden mezun olmak tercih sebebidir.

THY BAŞVURMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum