Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Personel Alımları

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Personel Alımları

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Personel Alımları

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) kuruluşlarından olan;

İŞBİR Elektrik Sanayi, ASPİLSAN Enerji Sanayi ve Ticaret ve TAİ ile beraber ASELSAN ve Roketsan bünyesine personel alımları yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI DETAYLARI

ROKETSAN ile beraber ASELSAN ile TAİ ve HAVELSAN başvuru şartları ve detaylarına alt kısımda verdiğimiz bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

İKİ KURUMDA TSK BÜNYESİNDE İŞ İLANLARI YAYINLANMAKTADIR

ASPİLSAN’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

ASPİLSAN ailesinin bir parçası olabilmek için ilk adım olan iş başvuru formunu doldurmak üzeresiniz.

Sahip olduğunuz nitelikler ve kariyer hedefleriniz ile örtüşen en uygun iş fırsatları için başvurunuzdaki bilgilerin doğru, açık, anlaşılır ve güncel olması önemlidir.

ASPİLSAN'da öğrenciler (Stajyerlik ve Aday Mühendislik), yeni mezunlar ve deneyimli adaylar için iş fırsatları bulunmaktadır. ASPİLSAN'a başvuru yaparken dikkat etmeniz gereken birkaç konu aşağıda paylaşılmıştır.

· ASPİLSAN İş Başvuru Formunu doldurmak için önce Teknolojiye açık beyinler kısmımızda bulunan Hemen Başvur butonuna tıklayınz.

· Kayıt işlemleri için Genel İş Başvurusu, Mühendislik ve Aday Mühendislik Başvurusu bölümlerinden size uygun olan bölümlerden birisini doğru ve güncel şekilde doldurunuz.

· Aktif bir e-posta adresine ve T.C. Kimlik numarası bilginize ihtiyaç duyacaksınız. T.C. vatandaşı olmayan ve dolayısıyla T.C. kimlik numarası bilgisine sahip olmayan adaylarımız e-posta adresleriyle kayıt işlemlerini yapabilmektedirler.

· Kaydınızı oluştururken seçilen bölümlerin içerisinde Cv Formu Kısmında yer alan Dosya Seç butonuna tıklayarak önceden hazırlamış oluğunuz Cv örneklerinizi veya resimlerinizi ekleyebilirsiniz. Bilgileri doldurduktan sonra Gönder tuşuna basmanız gerekmektedir.

· Bu işlemden sonra başvurunuz değerlendirilebilmek için başvuru havuzumuza ulaşacaktır. Gönderileriniz en geç 48 saat içinde değerlendirilip geri dönüş sağlanacaktır.

Göstermiş Olduğunuz İlgiden Dolayı Teşekkür Ederiz.

http://www.isbirelektrik.com.tr/tr/ik/is_basvuru_formu

http://www.aspilsan.com/isbasvuru.asp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.