Türk Telekom Yeni Personel Alımı 2016

Türk Telekom Yeni Personel Alımı 2016

Türk Telekom Yeni Personel Alımı 2016

Türk Telekom Yeni Personel Alımı 2016 Geçtiğimiz günlerde Avea, Ttnet ve Türk Telekom birleşerek yeni bir yapılanma sürecine girdiğini açıklamıştı. Bu açıklamaların ardından şirketin logosu da değişti ve bunun yanı sıra yeni personel alımları da yapmaya başladı.

Eğer sizlerde Türk Telekom şirketinin çatısı altında görev almak ve iş sahibi olmak istiyorsanız web sayfamız üzerinde vermiş olduğumuz Türk Telekom iş ilanı bilgilerini inceleyebilir ve sonrasında telekomünikasyon şirketinin kariyer, insan kaynakları adresine giderek iş başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

1995 senesinde faaliyetlerine başlamış olan Türk Telekom, her geçen gün kendisini geliştirmiş ve son olarak bu gelişimini sürdürmek için Avea ve Ttnet gibi şirketleri de tek çatı altında toplamıştır. 

Bu birleşme ve yapılanma süreci ile daha da gelişmeyi hedefleyen Türk Telekom, çok sayıda personel alımı düzenleyecektir. Bu alımlarından faydalanmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri alabilirler.

 Türk Telekom yeni personel alımı iş ilanları 2016 yılı itibari ile sayfamızda vermiş olduğumuz meslekler ve iş pozisyonları için duyurulmuştur. 

Sizlerde yeni yapılanma sürecine giren Türk Telekom şirketinin duyurduğu çağrı merkezi kalite uzmanı, muhasebe uzmanı, müşteri temsilcisi, Avea müşteri temsilcisi ve tahsilat müşteri temsilcisi gibi ilanlarının başvuru niteliklerini ve diğer bilgilerini inceleyerek iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız hemen alt kısımda yer alan Türk Telekom iş ilanı adresine gidebilirsiniz. 

Türk Telekom Yeni Personel Alımı 2016  - Kurumsal Çağrı Merkezi Kalite Uzmanı - Satınalma Hizmetler Yönetimi Yönetmeni - Kurumsal Şikayet Yönetimi Uzmanı/ Kıdemli Uzmanı - Borçlar Muhasebesi Uzmanı - Sabit & Genişbant Gelir Güvence Uzmanı - Tahsilat Müşteri Temsilcisi (AVEA) - Müşteri Temsilcisi -

 TELE SATIŞ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ (AVEA) 

- Müşteri Temsilcisi - (Avea) Retention Müşteri Temsilcisi Türk Telekom yeni personel alımı iş ilanları 2016 senesinde üst kısımda verilen iş pozisyonları için verilmiş olup, telekomünikasyon şirketi bu ilanları için ne kadar alım yapacak bilinmemektedir. Türk Telekom alım sayısı gibi bilgileri kariyer sayfasında belirtmemiştir.

 Sizlerde şirketin bu ilanlarını incelemek veya daha fazla ilana ulaşmak için sizlere verilmiş olan kariyer adresini ziyarette bulunabilirsiniz. Türk Telekom Yeni Personel Alımı 

www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/ 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum