Türk Traktör en az lise mezunu çok sayıda personel alımı yapıyor

Türk Traktör en az lise mezunu çok sayıda personel alımı yapıyor

Türk Traktör en az lise mezunu çok sayıda personel alımı yapıyor

TürkTraktör kalite vede hizmet anlayışından ödün vermeden birlikte uyum içerisinde çalışabileceği farklı pozisyonlarda toplamda 29  personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Lise mezunları için Üretim takım lideri (Dişli ve Isıl İşlem) pozisyonunda çalıştırılmak üzere Meslek liselerinin ve Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden veya üniversitelerin Teknik Öğretmenlik bölümlerinden mezun olmak, ilgili pozisyonda en az 5 yıl deneyime sahip olmak, tercihen otomotiv sektöründe deneyime sahip, Ms office uygulamalarına hakim, vardiyalı sistemde çalışabilecek, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

Önlisans mezunları için  Konstrüksiyon Teknisyeni açık iş pozisyonu mevcuttur.İş pozisyonuna başvurmak için ise Adayların Meslek Yüksekokularının Makine,Resim ve Konstrüksiyon bölümlerinden mezun olmak, Takım Kalıp ve Aparat Konstrüksiyonu konularında en az 2 yıl deneyimli olmak ve Ms Office programlarını iyi bilmeleri gerekiyor.

Lisans bölümlerinden mezun olan adaylar için ise Endirekt Malzeme Satın alma uzmanı açık pozisyonu Türk Traktör tarafından çıkarılan ilanlardan sadece biri. Bu açık iş Pozisyonuna başvurmak isteyen adaylar Üniversitelerin 4 yıllık Makine Mühendisliği, Ekonomi ve işletme bölümlerinden mezun olmak, İleri düzeyde ingilizce bilmek, Seyahat engeli bulunmamak, 2 yıl tecrübeli olmak ve erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak gerekiyor. Diğer ilanlara ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.