TÜRKİYE ATAKAN'I KONUŞUYOR

TÜRKİYE ATAKAN'I KONUŞUYOR

TÜRKİYE ATAKAN'I KONUŞUYOR! GÖRENLER ŞAŞTI KALDI: SEN GERÇEK OLAMAZSIN!

10 yaşındaki Atakan sosyal medyanın gündemine oturdu!
10 yaşındaki Atakan 5 ayda 250 kitap okuyarak sosyal medyanın gündemine oturdu. Kitap fuarında kitap seçen 10 yaşındaki Atakan, sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girdi. Bilgili tavırlarıyla dikkat çeken küçük çocuk izleyenleri şoka uğrattı. İşte detaylar...
 

Kitap fuarında tesadüfen karşılaşılan 10 yaşındaki Atakan, 5 ayda 250 kitap okuyarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Felsefe, eğitim, adalet üzerine yaptığı açıklamalar ve bilge tavrı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren küçük Atakan yaşına rağmen okuduğu kitapların seviyesi herkesi hayrete düşürdü.

5 AYDA 250 KİTAP
10 yaşındaki Atakan, bir anda gündem oldu. Kitap fuarında kitap seçerken tesadüfen karşılaşılan Atakan’ın 5 ayda 250 kitap okuduğunu söyleyen 10 yaşındaki Atakan’ın görüntüleri, “kitap fuarında tesadüfen karşılaştım” denilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Felsefe, eğitim, adalet üzerine yaptığı açıklamalar ve bilge tavrıyla görenleri şaşkına çeviren Atakan’la ilgili Twitter’da çok sayıda yorum geldi.

Kimileri bunun bir kurgudan ibaret olduğunu iddia ederken; kimileri ise Atakan’ın inanılmaz bir yetenek olduğu görüşünde birleşti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.