Türkiye Finans Katılım Bankası personel alımı

Türkiye Finans Katılım Bankası personel alımı

Türkiye Finans Katılım Bankası personel alımı

Türkiye Finans Katılım Bankası 17 açık pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek. Türkiye’nin önde gelen katılım bankaları arasında yer alan

 

Türkiye Finans Katılım Bankası; İstanbul, Adana, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Türkiye geneli olmak üzere toplamda 17 pozisyon için ilan yayınladı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’na ait açık pozisyonların içerisinde; Yazılım Kalite ve Test Mühendisi, İş Zekâsı Uzmanı, Veri Ambarı Uzmanı, Part-Time IT Destek Mühendisi, Çağrı Merkezi Asistanı, Şube Direkt Satış Temsilcisi, BS Uyum ve Kontrolleri Yetkili Yardımcısı, Bireysel / Kurumsal Krediler Yazılım Uzmanı. Üst Düzey Yönetici Asistanı, Şubesiz Bankacılık Yöneticisi, PR ve Medya İlişkileri Yöneticisi/Yönetici Yardımcısı, Genel Müdürlük Ticari Bankacılık Yetkilisi, Süreç Yönetimi Yazılım Uzmanı, Finansal Kontrol ve Raporlama Yönetici Yardımcısı, İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Asistanı bulunuyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası personel alımı kapsamında ayrıca Türkiye geneli genel başvuru ve engelli alımı başvurusu yer alıyor.

Başvurularda lise mezunu, Önlisans mezunu, lisans mezunu, yüksek lisans ve doktora eğitim derecesine sahip olan kişiler başvuruda bulunabilir.

 

Başvurular; Kariyer net internet sitesi üzerinden gerçekleşiyor

 

. Aşağıda bulunan linkten başvuru sayfasına ve ilan detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. Türkiye Finans Katılım Bankası personel alım açık pozisyonlar için TIKLAYINIZ.

 MEMURLARAHABER.COM sitesi olarak yıllardır olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizler için tüm ilanlara takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN  TWİTER TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.