Türkiye, Gülüşken ve ailesi için ambulans uçak gönderildi.

Türkiye, Gülüşken ve ailesi için ambulans uçak gönderildi.

İsveç'te yaşayan ve koronavirüs testi pozitif çıkan Emrullah Gülüşken'i tedavi etmediler. Türkiye, Gülüşken ve ailesi için ambulans uçak gönderildi. O uçaktan ilk görüntüleri Gülüşken'in kızı paylaştı.

İsveç'te yaşayan ve koronavirüs testi pozitif çıkan Emrullah Gülüşken için Türkiye harekete geçti. İsveç'te tedavisi yapılmayan Gülüşken ve ailesi için ambulans uçak gönderildi. O uçaktan ilk görüntüleri Gülüşken'in kızı paylaştı.
Fahrettin Koca duyurdu! İsveç'teki Türk aile Ankara'ya getirildi
 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yaptığı son dakika açıklamasında, uçağın birazdan Ankara'da olacağını belirtti.


İsveç'in Malmö kentinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek eve gönderilen 47 yaşındaki Emrullah Gülüşken için Türkiye harekete geçti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sevgili Leyla, sesini duyduk. Ambulans uçağımız saat 06.00'da havalanıyor, İsveç'e geliyoruz. Tüm Türkiye, böyle bir dönemde, uzakta olmanıza üzüldük. Baban için hastanemiz, hekimlerimiz hazır. Cumhurbaşkanımızın, bütün halkımızın geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Çok sevgiler." mesajıyla aileye güzel haberi verdi.
"BİNLERCE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Türk aileyi almak için İsveç'e giden ambulans uçaktan ilk görüntü geldi.
Güleşken'in kızı Samira Gülüşken, yardım çağrılarına ses veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya 'Birazdan hareket edecez, buraya gelen insanlardan, yazıp destek çıkan durumumuzu soran herkese binlerce kez teşekkür ederiz' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.