Türkiye İhracat Bankası Daimi Personel Alımı

Türkiye İhracat Bankası Daimi Personel Alımı

Türkiye İhracat Bankası Daimi Personel Alımı

Türkiye İhracat Kredi Bankası ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 2 kişi hizmetli , 1 kişi Makam Şoförü , 2 kişi Operasyon Yetkilisi (Banka)  ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 29 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Hizmetli alımı için : İkamet zorunluluğu belirtilmiştir ve il geneli olarak belirlenmiştir. (İstanbul) İl dışından başvuru yapan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvuruda 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS94) geçerlidir. İlana sadece kişisel durumu “Eski Hükümlü” veya “Terörle Mücadelede Yaralanan” olanlar başvurabilir. (İlan No : 00003313264)

Makam Şoförü alımı için :  İkamet zorunluluğu belirtilmiştir ve il geneli olarak belirlenmiştir. (İstanbul) İl dışından başvuru yapan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvuruda 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS94) geçerlidir. Başvuran adayların B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir. İlana sadece kişisel durumu “Eski Hükümlü” veya “Terörle Mücadelede Yaralanan” olanlar başvurabilir. (İlan No : 00003313118)

Operasyon Yetkilisi(Banka) alımı için : İkamet zorunluluğu belirtilmiştir ve il geneli olarak belirlenmiştir. (İstanbul) İl dışından başvuru yapan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvuruda 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS94) geçerlidir. İlana sadece kişisel durumu “Eski Hükümlü” veya “Terörle Mücadelede Yaralanan” olanlar başvurabilir. (İlan No : 00003313032)                         

İlana başvuracak adayların haber metninde belirtilmiş olan iş ilan numaraları ile Ümraniye Hizmet Merkezi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 29 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.