Türkiye İhracat Kredi Bankası 5 Personel Alımı

Türkiye İhracat Kredi Bankası 5 Personel Alımı

Türkiye İhracat Kredi Bankası 5 Personel Alımı

Türkiye ihracat Kredi Bankası ’nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 5 kişi Hizmetli ve Operasyon Yetkilisi (Banka) unvanıyla kamu işçisi olarak Daimi Tam Süreli süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 10 Ekim 2016 tarihine kadar İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Hizmetli ve Operasyon Yetkilisi (Banka) alımı için : Bu iş ilan 00003407317 nolu 2 Hizmetli alımına sadece kişisel durumu Eski Hükümlü veya TMY ( Terörle Mücadelede Yaralanan ) olanlar başvurabilir. Ortaöğretim ve lise dengi okulları bitirmiş 2014 kamu personeli seçme sınavı KPSSP94 sonuçları gecerlidir.Tercih edilen ikamet adresleri Adalar, Bakırköy, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Çatalca, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Sarıyer, Silivri, Şile, Üsküdar, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Kağıthane, Küçükçekmece, Pendik, Ümraniye, Bayrampaşa, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Güngören, Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla, Esenler, Ataşehir, Sancaktepe, Çekmeköy, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Arnavutköy, Sultangazi, olması tercih sebebi olarak belirtilmiştir.

Bu iş ilan 00003407345 nolu 3 Operasyon Yetkilisi alımına sadece kişisel durumu Engelli olanlar başvurabilir. Önlisans mezunu olması Kamu Personeli Seçme Sınavı EKPSS 2016 Sonucu geçerlidir.

İlana başvuracak adayların 00003407345 ve 00003407317 iş ilan no ile Türkiye İhracat Kredi Bankası İstanbul Ümraniye Şubesi  ‘ne veya İş Kur Resmi İnternet sitesine 10 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

TWİTTERDEN TIKLA TAKİP ET!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.