Türkiye İş Kurumu tecrübeli - tecrübesiz olmak üzere 4000 adet personel alımı

Türkiye İş Kurumu tecrübeli - tecrübesiz olmak üzere 4000 adet personel alımı

Türkiye İş Kurumu tecrübeli - tecrübesiz olmak üzere 4000 adet personel alımı

Türkiye genelinde tecrübeli-tecrübesiz olmak üzere 4000 adet personel alımı yapılacak. Duyurulan ilanların başvuruları yine İŞKUR üzerinden yapılacak. Yaz sezonunun yaklaşması ile beraber turizm sektöründeki istihdam da hareketlenmeye başladı.

Konu ile ilgili olarak Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile turizm sektörü için yakın zamanda iş ilanları yayımlandı. Buna göre Türkiye genelinde tecrübeli - tecrübesiz 4 bin personel alımı yapılacak.
 
Kamu kurumlarına ve özel firmalara 2019 'istihdam seferberliği' kapsamında Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile çok sayıda işkur iş ilanları 2019 ile personel alımı yapılacak.
İŞKUR üzerinden başvuru yapılacak ilanlarda yer alan işçi ve personel alımlarından bir tanesi de Turizm ve Otelcilik Meslek alanında olacak. Konu ile ilgili olarak özellikle turizm bölgelerinde olmak üzere tecrübeli veya tecrübesiz 4 bin 307 personel alımı yapılacak.

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adayların öğrenim durumlarına göre çeşitli kadrolar açılacak. Adayların bu iş ilanlarına başvurabilmeleri için 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekiyor, adaylarda tecrübe şartı aranmıyor.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlara başvuru yapacak olan adaylar açık iş ilanları bölümünden ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.