Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 21 İşçi Alımı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 21 İşçi Alımı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 21 İşçi Alımı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından resmi kamu ilanlarının yayımlandığı Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sitesi üzerinden TÜSEB bünyesine işçi alımı yapılacağı belirtilmiştir. Söz konusu ilana göre başvuru esnasında Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı aranacak olup en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecektir.


 
19/11/2014 tarihli ve 6569 sayılı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 1 inci maddesi ve Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetmeliğinin 10 uncu maddesi hükümleri çerçevesinde; Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığının 23/01/2018 tarihli ve E.114 sayılı Oluruna istinaden 21 işçi personel alımı için açıktan atama izni
verilmiştir.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara İşkur İl Müdürlüğüne 05/02/2018 tarihli ve E.183 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 12/02/2018 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu 21 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara İşkur İl Müdürlüğü tarafından, 12/02/2018 tarihinde Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.