Türkiye'deki Depremler 29 Ocak 2020

Türkiye'deki Depremler 29 Ocak 2020

SON DAKİKA! BİR DEPREM DAHA..

Muğla'da Marmaris açıklarında saat 08.10'da bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü duyurdu. Marmaris dün de 5.4 büyüklüğünde bir depremle sallanmıştı. Öte yandan Manisa'da da gece artçı depremler devam etti.
Son dakika deprem haberi... Kandilli'den alınan son bilgiye göre, Muğla'da Marmaris açıklarında saat 08.10'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmaris'te dün akşam saatlerinde de 5.4 büyüklüğünde bir deprem olmuştu. 

Muğla Marmaris'te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin saatinin 08:10 derinliğinin de 65 km olduğunu açıkladı. Deprem, Marmaris'in 155 km açıklarında meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünün 4.1 olduğunu duyurdu. Depremin merkez üssünü ise Akdeniz açıkları olarak açıkladı.

MARMARİS'TE DÜN DE DEPREM MEYDANA GELMİŞTİ

Marmaris'te dün saat 18.38'de yerin 25 kilometre derinliğinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Akdeniz açıklarında meydana gelen depremin herhangi bir hasara neden olmadığı belirtilmişti.

MANİSA DA GECE SALLANMAYA DEVAM ETTİ

Öte yandan dün Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde saat 14.26'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından saat 17.53'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. Depremin yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.