Türkiye'nin ünlü ismi

Türkiye'nin ünlü ismi

Türkiye'nin ünlü ismi evinde ölü bulundu!

Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde görevli Türkiyenin ünlü Eğitimcisi olan Prof. Dr. Alisan Hasçelik, yalnız yaşadığı evinde c-ansız bulundu. GAÜN profesörünün v-fatı, dairesinden yayılan k-ötü kokular üzerine fark edilirken, yaklaşık 3-4 gün önce v-fat belirlendi.

O-lay, Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi 236 numaralı sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre yalnız yaşayan Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Alisan Hasçelik'ten komşuları uzun süre haber alamadı. Dün akşam saatlerinde daireden yayılan k-ötü kokuyu fark eden komşuları, durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

C-ESET Ç-ÜRÜMÜŞ

O-lay yerine gelen itfaiye ekipleri kapıyı kırarken, içeri giren sağlık ekipleri ise öğretim görevlisi Alisan Hasçelik'in koltukta oturur vaziyette h-ayatını k-aybettiğini belirledi. Talihsiz profesörün 3-4 gün önce v-fat ettiği ve c-esedinin büyük oranda ç-ürüdüğü belirlendi.

C-enaze o-lay yerinde yapılan incelemenin ardından o-topsi işlemleri için Gaziantep A-dli Tıp Kurumu m-orguna kaldırıldı.

AİLESİ ORTAYA ÇIKMADI

Aynı zamanda k-anser h-astası olduğu da öğrenilen öğretim görevlisinin c-enazesi, ailesi ortaya çıkmadığı için o-topsi işlemlerinin ardından d-efnedilmek üzere komşularına teslim edildi.

C-enazenin, Yeşilkent M-ezarlığına d-efnedileceği öğrenildi. O-layla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.