Üç yaşındaki kızının önünde kendini asarak intihar ett

Üç yaşındaki kızının önünde kendini asarak intihar ett

Üç yaşındaki kızının önünde kendini asarak intihar ett

3 yaşındaki kızının önünde kendini astı!
3 yaşındaki kızının önünde kendini astı. İngiltere'de 23 yaşındaki Agnieszka Giza isimli kadın, erkek arkadaşının kendisini aldattığını düşününce, üç yaşındaki kızının önünde kendini asarak intihar etti

Genç İngiliz anne, aldatılma fikrini kabullenemeyince 3 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde kendisi asarak yaşamına son verdi.

Giza'nin iş adamı olan erkek arkadaşı Marek Goralcyzk, bir organizasyona davet edildi. Giza, erkek arkadaşına onunla beraber gelmek istediğini söyledi. Marek, organizasyona sadece erkekler katıldığını söyleyip Giza'yi üç yaşındaki kızı ile evde bırakıp çıktı.

 

Genç kadın, erkek arkadaşının kendisini aldattığını düşündüğü söyleyerek ona mesajlar attı. Gece arkadaşının evinde kalan adamın şarjı bittiği için mesajlara cevap veremedi. Bunun üzerine Giza, erkek arkadaşının başka bir kadınla beraber olduğunu düşündü ve bu fikre dayanamayarak intihar etti. Sabah eve gelen temizlik işçisi kadın Giza'nın cansız bedenini ağlayan üç yaşındaki kızının yanında buldu.

 

Güzellik terapisti olan Giza'nın sabah evine gelen temizlik görevlisi defalarca zili çalmasına rağmen cevap almadı. İçeride ağlayan kızın sesini duyunca polise haber verdi. Eve gelen polis, kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Marek ise gece arkadaşının evinde kaldığını, şarjı bittiği için mesajlara cevap vermediğini, sabah saatlerinde arkadaşının kendisini arayıp kız arkadaşının intihar ettiğini söylediğini aktardı.

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.