Ücretli Öğretmenlik Başvuruları 2016-2017 MEB

Ücretli Öğretmenlik Başvuruları 2016-2017 MEB

Ücretli Öğretmenlik Başvuruları 2016-2017 MEB

Türkiye genelinde ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri değişiklik göstermektedir. Bulunduğunuz bölgedeki il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine giderek veya internet sitesinden ilgili duyuruyu inceleyerek ücretli öğretmenlik başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu başvurular için genel olarak belirlenmiş bir tarih ve başvuru ekranı yoktur. Uygulamalar değişiklik göstermektedir.

Genelde ücretli öğretmenilk başvuruları Ağustos ayı itibariyla başlar ve bu ay sonu itibariyle çoğu il ve ilçede biter. Bazı il ve ilçelerde ise Eylül ayının ilk iki haftasına sarksada  bu dönemde başvurular biter.

Aşağıda geçen yılın ücretli öğretmen alım ilanını sizlerle paylaşıyoruz. Şuan itibarıyla il ve ilçeler alıma henüz başlamamıştır. başladığı anda sizlere duyurusunu yapacağız

 

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
İSTANBUL - SULTANGAZİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

 

Ücretli Öğretmen Başvuruları Başlamıştır
2015-2016 Eğitim Öğretim yılında ilçemiz okullarında görev yapmak isteyenler için ücretli öğretmenlik başvuruları başlamıştır.

 

Ücretli öğretmenlik başvurusu yapmak isteyenlerin http://sultangazi.ucretliogretmenlik.com/basvuru/sgbasvuru2015.php internet adresinden erişebilecekleri başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Başvurular yalnızca internet üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapanların elektronik forma 250 KB´ı aşmayacak şekilde vesikalık bir fotoğraflarını eklemeleri gerekmektedir.
Ücretli öğretmenlik başvurularının sonuçları daha sonra belirlenecek bir tarihte müdürlüğümüze ait http://sultangazi.meb.gov.tr/ internet adreslerinden öğrenebilecektir.
Tarafınıza görev verildikten sonra istenilecek belgeler;
1-Nüfus cüzdanı fotokopisi,
2-Diploma fotokopisi,
3-Vesikalık 1 Adet Fotoğraf,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.