Ulaştırma Bakanlığı 10 avukat alımı yapacak

Ulaştırma Bakanlığı 10 avukat alımı yapacak

Ulaştırma Bakanlığı 10 avukat alımı yapacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden 19 Ekim 2016 tarihinde 10 avukat alımı ilanı yayınladı. Peki, Ulaştırma Bakanlığı kamu personeli alımı şartları neler, avukat alımı ilanına kimler başvurabilir?

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı, 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (P3) puan türü sonucuna göre 10 avukat alımı yapacak. Ulaştırma Bakanlığı yayınladığı ilanda üniversitelerin hukuk fakültesinden mezun ve avukatlık stajını tamamlamış olmak şartıyla alım yapacağını belirtti. İlanda boş olan kadrolar şu şekilde; Ankara (merkez) 5 avukat alımı yapılacak, Ankara (taşra) 2 avukat alımı yapılacak, İstanbul (taşra) 3 avukat alımı yapılacak. Ulaştırma Bakanlığı avukat alımında aranan genel şartlar ise 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin birinci fırkasının (A) bendindeki şartları taşımak, 22 Mayıs 2016 tarihli KPSS'den 80 taban puanı almak ve hukuk fakültesinden mezun olmak olarak belirtildi.

Ulaştırma Bakanlığı 10 avukat alımı için başvurular 19 Ekim-4 Kasım 2016 tarihleri arasında Ulaştırma Bakanlığı'na şahsen veya posta yoluyla yapılabilecektir. İlanın detayları için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.