Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 22 memur alımı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 22 memur alımı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 22 memur alımı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına 22 kamu personeli alınacağı duyuruldu. Devlet Personel Başkanlığınca (DPB) yayınlanan ilana göre bakanlığın merkez teşkilatına 22 uzman yardımcısı alımı yapılacak. Buna göre 20 ulaştırma ve haberleşme uzman yardımcısı ve 2 havacılık ve uzay teknolojileri uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 19 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 22 kamu personeli alımı için genel şartlar arasında Devlet Memurları Kanununda 48. maddede belirtilen şartları taşımak, 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak yer alıyor. Ayrıca başvuruda bulunacak adayların 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS), başvuruda bulunacakları pozisyon için belirtilen puan türünden en az 80 puan almış olmaları gerekiyor. Bunun yanında her pozisyon için özel öğrenim şartları da yer alıyor. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak özel şartların detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

19 Ekim 2016 tarihinde başlayan başvurular 4 Kasım 2016'da sona erecek. İlanda belirtilen belgelerle birlikte şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvuruların ardından KPSS puan türünden puan sıralamasına göre adaylar sözlü sınava çağrılacaklar. Daha sonra tarihi açıklanacak olan sözlü giriş sınavının ardından asil ve yedek listeler belirlenecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı kamu personeli alımı ilanına ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum