Ünlü isim hayatını kaybetti

Ünlü isim hayatını kaybetti

ÜNLÜ İSİM İNTİHAR ETTİ!

Ünlü yıldız intihar etti!
Ünlü isim Japon güreşçi ve oyuncu Hana Kimura'dan sevenlerine acı haber geldi. Kimura nedeni belli olamayan sebepten dolayı hayatını kaybetti. Sosyal medya hesabından kedisiyle olduğu fotoğrafını paylaşan Kimura'nın yazdıkları intihar şüphesini güçlendirdi. İşte detaylar...
 

 
Japon güreşçi ve oyuncu Hana Kimura nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı evinde ölü bulundu. Ölüm nedeni belli olmazken Kimura’nın intihar şüphesi yaptığı paylaşımlarla kafa karıştırdı.


KEDİSİYLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
Ünlü dizi Terrace House Tokya’da rol alan Japon güreşçi Hana Kimura, hayatını kaybetti. Ölüm nedeni henüz belli olmayan Hana Kimura’nın, sosyal medya yaptığı son paylaşım “Seni seviyorum. Sana uzun ve mutlu yıllar diliyorum. Özür dilerim” oldu. 22 yaşındaki güreşçi, paylaşımında kedisiyle birlikte olan fotoğrafını kullandı. Hana Kimura, son dönemde sosyal medya kullanıcılarının lincine maruz kalmıştı.


 

“HOÇKA KALIN”
Sosyal medyada uğradığı linç nedeniyle hayatına son verdiği düşünülen Hana Kimura’nın bir başka mesajında da “Her gün saldırgan nitelikte yüzlerce düşünce… Bunların beni yaralamadığını söyleyemem. Sevilmek istediğim bir hayattı. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Onları seviyorum. Ben zayıfım, özür dilerim. Herkese teşekkürler, sizi seviyorum. Hoşça kalın” şeklinde paylaşım yaptığı görüldü.

“VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN MİNNETTARIZ”
Hana Kimuıra’nın ölümü, güreş organizasyonu Stardom Westling tarafından da onaylandı. Organizasyon tarafından yapılan açıklamada “Stardom hayranlarına üzüntüyle bildirmek isteriz ki güreşçimiz Hana Kimura hayatını kaybetti. Lütfen ailesinden ve arkadaşlarından dualarını eksik etmeyin. Bu zorlu dönemde vereceğiniz destek için minnettarız” denildi.

 

 
“HUZUR İÇİNDE UYU”
Hana Kimura’nın ölümü güreş dünyasını da yasa boğdu. Eski ünlü güreşçi Mick Foley, genç sporcunun ölüm haberini aldıktan sonra yıkıldığını belirterek “Hana Kimura 22 yaşındaydı. Şu akıllarda yer etsin ki hayatın sınırlarını aşan biriydi. Online zorbalık yaşamın bir parçası olmamalı. Tabi ki ölüme de neden olmamalı. Huzur içinde uyu” paylaşımında bulundu.

Paige ismiyle tanınan bir başka eski güreşçi Saraya-Jade Bevis de Hana Kimura’nın ölümü hakkında yaptığı paylaşımda sosyal medya kullanıcılarının tacizlerine değindi. Paige paylaşımında “Sosyal medyadaki duygusuz insanlar kalbimi parçalıyor. İnternet iğrenç bir ortama dönüşebiliyor. Huzur içinde uyu genç ve güzel kadın” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.