ÜNLÜ İSİM İNTİHAR ETTİ!

ÜNLÜ İSİM İNTİHAR ETTİ!

ÜNLÜ İSİM İNTİHAR ETTİ!

Bir ülke şokta! Güzellik yarışmasının Yeni Zelandalı finalisti intihar etti. Heniz 23 yaşında olan genç kızın intiharı şoke etkisi yarattı.

 

Yeni Zelanda’daki The Miss World güzellik yarışmasının finalisti Amber-Lee Friis intihar etti. Henüz 23 yaşında olan genç kızın ölümü şoke etti.

Yeni Zelanda’daki The Miss World güzellik yarışmasının 23 yaşındaki finalisti Amber-Lee Friis canına kıydı. Yarışmanın CEO’su üzüntü içinde haberi doğrularken, Amber’den geriye canına kıymadan bir önce kardeşiyle sosyal medyada paylaştığı poz kaldı.

 

 
Yeni Zelanda The Miss World, Facebook sayfasında Amber-Lee Friis’in ölümünü doğruladı. Açıklamada hayatını kaybeden Amber-Lee Friis’in en pozitif yarışmacılardan biri olduğu yazıldı.

Yarışmanın en başından beri davranışları ile herkesin hayranlığını kazanan Amber, 2018 yılında kainat güzelliği yarışmasında Yeni Zelanda’yı Tayland’da yapılan yarışmada temsil etmişti.


Miss World New Zealand CEOsu Nigel Godfrey, yaptığı açıklamada Amber’in çok enerjik ve dost canlısı bir kişi olduğunu, kendisini tanıdıklarını ve arkadaşları olduğu için gurur duyduklarını söyledi.
 
Amber’den geriye, intihar etmeden bir gün önce kız kardeşi ile sosyal medyada paylaştığı fotoğraf kaldı. Amber’in ölümünden sonra üzüntüye boğulan sevenleri taziye mesajı yayınladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.