Ünlü isimlerden Ebru Şallı'ya başsağlığı mesajı: Kelimelerim hep eksik!

Ünlü isimlerden Ebru Şallı'ya başsağlığı mesajı: Kelimelerim hep eksik!

Ünlü isimlerden Ebru Şallı'ya başsağlığı mesajı: Kelimelerim hep eksik!

Eski manken ve sunucu Ebru Şallı'nın 2013'te boşandığı Harun Tan'dan olan oğlu Pars, dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberin duyulması üzerine birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarından Şallı'ya başsağlığı diledi.

 

Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören Pars Tan, dün akşam vefat etti. 9 yaşındaki Pars, bugün Kilyos Mezarlığı'nda defnedildi.

Pars'ın ölüm haberinin ardından ünlü isimler başsağlığı mesajları yayınladı.İşte o paylaşımlar...
ALİŞAN 
"İnanılmaz üzüldüm, söyleyecek söz yok. Allah'ım annesine, babasına sabırlar versin. Başınız sağolsun."

ÖZLEM YILDIZ 
Duyduğum ilk andan itibaren nefesim kesildi, boğazımda yumru... Allah sabır versin. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Çok ama çok üzgünüm..."


PINAR ALTUĞ 
"Kelimeler tükendi. Söyleyecek, yazacak bir şey bulamıyorum. Duyduğumdan beri kala kaldım. Dayanma gücü, sabır. Nur içinde yat güzel evlat."

HAMDİ ALKAN 
Evlat acısının tarifi yoktur. Daha öte bir acı yoktur. Harun Tan, Ebru Şallı ve minik Pars’ın tüm arkadaşlarının başı sağolsun. Sabırlar dilerim."


GÜLBEN ERGEN 
"Ünlü diye hep “hoş” görünür hayatlar! Yediği önünde, yemediği arkasındadır ünlülerin. Bir de yaşam şekli gereği ortalarda değilse, yaşamını, acısını magazinlerde paylaşmıyorsa anca yargılanır! Ne yaşadığını, ne hissettiğini kimse bilmez, kimse anlamaz! Kafasındaki algı neyse onu bilir, onu söyler milyonlarca insan. Bedeni üzerinden, boşanması, evlenmesi, hamileliği eleştirileri yavanlığında kalır sığ beyinler, basiretsiz düşünceler. Uzun süredir hastanede tedavi gören kıymetlisi, evladı ile mücadele verirken ne çektiğini o bilir... Aldığı nefes artık oğlu Beren için. Sabır diliyorum minik Pars’ın annesine, babasına, ağabeyine ve tüm ailesine."

SEREN SERENGİL 
"Dünyanın en büyük mutluluğuna erişen bir annenin, dünyanın en büyük acısını kalbim acıyarak öğrendim. Gözyaşlarımı tutamıyorum. Çünkü Pars'a düşkünlüğünü ona olan özenini, sevgisini gözlerimle gördüm. Allah sana sabır versin, Harun'a sabır versin; dayanacak güç versin. Pars'ım cennetinde huzurla uyusun... Çok ama çok üzgünüm."


HADİSE 
"Ebru Şallı ve Harun Tan'a, Allah'tan sabır diliyorum. Çok üzgünüm...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum