Ünlü ismin annesi öldü

Ünlü ismin annesi öldü

ÜNLÜ İSMİN ANNESİ KORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBETTİ!

4 yıl önce kalp krizinden hayatını hayatını kaybeden ünlü iş insanı Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç'un annesi koronavirüs nedeniyle İzmir'de yaşamını yitirdi.
 

 
4 yıl önce kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden ünlü iş insanı Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç’un annesi Marianne Graud, koronavirüs nedeniyle İzmir’de hayatını kaybetti.


4 YIL ÖNCE DE EŞİNİ KAYBETMİŞTİ
21 Ocak 2016’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç’un annesi Marianne Graud, koronavirüs nedeniyle İzmir’de yaşamını yitirdi.


 
Graud’un vefatını torunu Aylin Koç sosyal medya hesabından, ‘Muhteşem, güzel büyükannem. Seni seviyorum Mormor, özleyeceğiz. Rahat uyu’ mesajıyla duyurdu.

CAROLİNE KOÇ KİMDİR?
1969 doğumlu olan Caroline Giraud, İzmir’in en tanınmış ailelerinden biri olan Giraud’ların kızıdır. Büyükbabasından dolayı Fransa kökenlidir. Büyükbabasının dedesi Fransa’dan göç ederek İzmir’e yerleşmiştir. Ailesi İzmir’e geldikten sonra 1700’lü yıllarda pamuk, yün, iplik işine girmiş, kısa sürede bu işin ticaretini yapmaya başlamış.

Caroline Giraud kendini bildi bileli ailesi bu işle uğraşmakta ve şu an İzmir’de bulunan İzmir Yün Mensucat’ın sahibidir. Çok küçük yaşlardan itibaren modayı yakından takip etmeye başlamış. Hayvanlara olan aşırı düşkünlüğü nedeniyle gençlik yıllarında veteriner olmaya karar vermiş ancak zamanla bu kararından vazgeçerek aile büyüklerinin yönlendirmeleriyle Boston’da İşletme okumaya başlamıştır. Onun için İşletme okumak, hayatın her alanında bilgi sahibi olmak anlamına gelmekteydi.

Ancak okulu bitirir bitirmez henüz 21 yaşında iken o yıllarda Türkiye’nin önde gelen ailelerinden Koç ailesinin oğulları Mustafa Koç’a aşık olmuş, bu gelişmenin hemen ardından da evlenmiştir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.