Ünlü Oyuncu hayatını kaybetti

Ünlü Oyuncu hayatını kaybetti

Ünlü Oyuncu hayatını kaybetti

Sanat dünyasından birçok ünlü isim kansere yakalandı. Verdikleri mücadele sonrasında kanseri atlatan ünlü isimleri sizler için derledik. Her biri örnek niteliğindeki bu kanser mücadeleleri, insanlara ilham niteliğinde. Birçok ünlü isim morallerini yüksek tutarak kanseri atlattığını ifade etti. Peki kanseri atlatan ünlü isimler kim?

KANSERİ ATLATAN ÜNLÜLER KİM?
Oyuncu Canan Ergüder, meme kanserine yakalandı ve tedavisi devam etmekte. Defne Samyeli'ne, 2000 yılında rahim kanseri teşhisi konuldu. Amerika'da tedavi gören Samyeli, sağlığına kavuştu. Filiz Akın'a 2002 yılında Nazofareks kanseri teşhisi konuldu ve uzun süre tedavinin sonrasında sağlığına kavuştu. Oya Başar'a meme kanseri teşhisi konulmuştu. Ünlü oyuncunun sol memesinin yarısı ve lenfleri alındı. Birçok ameliyattan sonra ise kanseri yendi. Lenf kanseri ile mücadele eden oyuncu daha sonra da tiroid kanseri teşhisi konuldu. Operasyonlar sonrasında iyileşti. Lenf kanseri ile mücadele eden oyuncu daha sonra da tiroid kanseri teşhisi konuldu. Operasyonlar sonrasında iyileşti. Vahide Gördüm, meme kanserine yakalanmıştı.

Yıldız Tilbe, rahim kanseri olmuş ve rahmi alınmıştı. Meme kanseri olan Deniz Uğur, uzun süre kanserle savaştı ve kanseri yendi. Cilt kanserine yakalanan Yılmaz Morgül, Amerika'da tedavi gördü ve iyileşti. Özkan Uğur, lenf kanseri teşhisi konulmuştu. Moralini hep yüksek tutan sanatçı kanseri atlattı. Harun Kolçak, prostat kanserine yakalanmıştı. 2 yıl tedavinin ardından kanseri yendi. Nilüfer, meme kanserine yakalandı ve sol memesindeki kitleyi aldırdı. Julia Louis, meme kanserine yakalandı ve uzun süren tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Kylie Minogue de meme kanserine yakalanan ünlü isimlerden.

USTA OYUNCU SEMRA DİNÇER HAYATINI KAYBETTİ
Kuzey Güney dizisindeki anne rolüyle tanınan Semra Dinçer, 56 yaşında hayatını kaybetti. Kanser tedavisi gören sevilen oyuncunun ölüm haberini Haluk Levent duyurdu. Haluk Levent, "Sayısız operasyon yaptırıldı ama olmadı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.