Ünlü sanatçı O'Connor müslüman olduğunu tüm Dünya'ya açıkladı

Ünlü sanatçı O'Connor müslüman olduğunu tüm Dünya'ya açıkladı

Ünlü sanatçı O'Connor müslüman olduğunu tüm Dünya'ya açıkladı ! Sebebini ise Öyle muhteşem anlattı ki..

1990’lı yıllarda dünya müzik piyasasına ‘Nothing Compares’ adlı şarkısı ile damgasını vuran Sinead O’Connor, “Müslüman olmaktan gurur duyduğumu açıklamak istiyorum” ifadelerini kullandı.SEBEBİNİ MUHTEŞEM AÇIKLADI İslam’a geçme sebebiyle ilgili çarpıcı mesajlar veren O’Connor, “Bu zekice bir teolojik yolculuğun doğal bir sonucudur. Tüm kutsal metinler, diğer kutsal metinleri gereksiz kılan İslam’a götürür” ifadelerini kullandı.

YENİ İSMİ “ŞÜHEDA” Yeni ismini ‘Şüheda’ olarak duyuran O’Connor, Twitter’daki takipçilerine ezan okuduğu bir video da yayınladı.

Sinead O’Connor kimdir? ABD’nin Indiana eyaletinde dünyaya gelen Sinead O’Connor anne ve babasının ayrılığından sonra annesiyle yaşamaya başladı. 1983’te babasının desteğiyle girdiği Newtown adlı okulda müziğe ağırlık vererek bir deneme albümü çıkardı. Ardından Ton Ton Macoute adlı grubuyla sahneye çıkmaya başladı.

1983 yılında babasının desteğiyle girdiği ‘Newtown’ adlı okulda müziğe iyice yoğunlaşarak bir deneme albümü çıkardı. Ertesi yıl, bir müzik dergisi aracığıyla tanıştığı Columb Farrey’in yönlendirmesiyle ‘Ton Ton Macoute’ adını verdiği kendi müzik topluluğunu oluşturdu.

John Reynolds ile evlenen O’Conner, Bob Dylan’dan Bono’ya kadar, Fachtna O’Ceallaigh ve Marco Pironi gibi sanatçılarla birlikte çalışmalar yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.