ünlü şarkıcı kaza geçirdi

ünlü şarkıcı kaza geçirdi

ünlü şarkıcı kaza geçirdi

Eski Türkiye güzeli ünlü Şarkıcı Aylin Coşkun kaza geçirdi hayranlarını korkuttu. Hastane sedyesinden sargılı ayağını paylaşan şarkıcı bir kaza geçirdiğini ve 15 dikiş atıldığını takipçilerine duyurdu. Aylin Coşkun son günlerin merakla araştırılan ismi oldu. Modellik kimliğinin yanında şarkıcılık deneyimi de bulunan Aylin Coşkun kimdir? kaç yaşında?

97'de Türkiye güzeli seçilen ve mankenlik mesleğinden sonra müzik dünyasında adını duyuran Aylin Coşkun, geçirdiği ufak kazadan dolayı, ayağına 15 dikiş atıldığınıınstagram hesabından takipçilerine duyurdu. 42 yaşındaki şarkıcı sarı içindeki ayağını paylaşıp "Nazara geldiğim doğrudur? ama iyiyim şükür 10-15 dikişle atlattım şükür? Rabbim beterinden korusun.. " notunu yazdı. Şarkıcıya sevenleri geçmiş olsun mesajı yağdırdı.

İşte Aylin Coşkun'un sevenlerini korkutan o paylaşımı;

yarkycy_aylin_coykun_kaza_gecirdi.jpeg

Aylin Coşkun kimdir? kaç yaşında?

Aylin Coşkun son günlerin merakla araştırılan ismi oldu. Modellik kimliğinin yanında şarkıcılık deneyimi de bulunan Aylin Coşkun, bir dönem Türkiye güzeli seçilmiştir. Peki, son zamanlarda adının sıkça anılması dolayısıyla merak konusu olan Aylin Coşkun kimdir kaç yaşında? İşte, merak edilen isim hakkında bazı bilgiler

Aylin Coşkun, 1976 yılında Almanya'da dünyaya gellmiştir. Türk asıllı ailenin kızı olan Coşkun, eğitimini İzmir'de sürdürmüştür. İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nde eğitimini tamamlayan Aylin Coşkun, 1997'de güzellik yarışması Miss Globe 'da Türkiye Güzeli seçildi. Müziğe olan ilgisiyle müzisyen hocalardan şan dersleri alıp bu konuda eğitimini tamamlamak üzere girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan ve Solfej bölümünden mezun oldu.

Bu arada İstanbul ve Ankara'da bir süre mankenlik yapmış, özel bir TV kanalında belli bir süre sunuculukta icra etmiştir. Şarkıcı günümüze kadar 7 tane albüm yapmıştır.

2000'li yılların başında ilk albümü Masalı Zeyno Müzik etiketiyle piyasaya çıkatmış sanatçının albümde kendisine ait Bu Kaçıncı parçası ve klip çektiği Yandım Allahım isimli parçaları ile müzik dünyasında yer etmiştir. Şarkıcı takip eden 6 albüm daha yapmıştır.

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.