Uşak Üniversitesi Rektörlüğünden 4/B sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı

Uşak Üniversitesi Rektörlüğünden 4/B sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olmak üzere sözleşmeli büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, destek personeli (temizlik) personel alımı başladı.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olmak üzere sözleşmeli büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, destek personeli (temizlik) personel alımı başladı. 

Lisans mezunları için 2020 KPSSP3 puanı esas alınacaktır. Önlisans mezunları için 2020 KPSSP93 puanı esas alınacaktır. Ortaöğretim Mezunları için 2020 KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

Memur alımı başvuru mezuniyetleri
1 BÜRO PERSONELİ Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir lisans programından mezun olmak, İlan tarihi itibariyle İşaret dili, Beden dili ve etkili İletişim sanatı sertifikasına sahip olmak, 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak,

2 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ Üniversitemiz tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel bir durumu olmamak, Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir ön lisans programından mezun olmak, 01.01.1991 ve sonraki doğumlular başvurabilecektir. Başvuru yapacak erkek adayların askerlik görevini yapmış olmak, 170 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 den az olmaması, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olmak ve belgelendirmek, 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak,
 
1 TEKNİSYEN Ortaöğretim (Lise ve dengi) Bilişim Teknolojileri, Bilgi Teknolojileri, Bilgisayar, Veri Tabanı Programcılığı veya Elektronik bölümü mezunu olmak, İlgili mezuniyet alanlarının herhangi birinde en az 2 (iki) yıl iş tecrübesine sahip olmak, 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak,

3 DESTEK PERSONELİ (TEMİZLİK) Ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunu olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek durumu bulunmamak, 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak gerekiyor.

Memur alımı başvuru süreci
Başvurular e-Devlet Kapısı üzerinden “Uşak Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” internet adresi üzerinden 8 Haziran 2022 - 22 Haziran 2022 tarihleri arasında alınacaktır. 

Başvuru ekranı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.