Uzaylılar ile konuştum

Uzaylılar ile konuştum

Uzaylılar ile konuştum

Beste Açar uzaylılarla konuştuğunu söyledi! 'Onlardan mesaj geldi 

Merhum sanatçı Kayahan’ın kendisi gibi müzisyen olan kızı Beste Açar, katıldığı programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Babasının aynı sıra Mustafa Kemal Atatürk, Mevlâna ve Hz. Meryem ile bilince erişim yöntemiyle iletişime geçtiğini iddia eden Beste Açar, uzaylıların da kendisine mesajlar verdiğini söyledi.
Beste Açar uzaylılarla konuştuğunu söyledi Onlardan mesaj var
3 Nisan 2015 tarihinde yumuşak doku kanserine yenik düşen Kayahan'ın kızı Beste Açar, Ensonmagazin’in YouTube kanalında İlker Koç’un sorularını yanıtladı. Babasıyla bilince erişim yöntemiyle iletişime geçtiğini belirten 48 yaşındaki şarkıcı; Atatürk, Mevlânâ ve Hz. Meryem'le de iletişimde olduğunu iddia etti.


"MEVLANA VE MERYEM ANA'YLA DA İLETİŞİMDEYİM"

Daha önce babasının kendisiyle iletişime geçerek, eski eşi İpek Açar’ın soyadını kullanmasını istemediğini açıklayarak gündem olan Beste Açar, “Bu iletişim babamı direkt olarak karşımda görmek şeklinde değildi, onun enerjisini algılamaktı. Titreşimsel olarak bir şeyleri algılarsın ve cümleleri sen kendin tanımlarsın. Bana gelen enerji, bunun böyle olmasının, onun açısından doğru olmadığı yönündeydi. 'Bu kız aklını kaçırmış' diyenler olabilir. Herkes anlayacağı kadar anlıyor. Her şeyin mümkün olduğunu biliyorum. Ben Atatürk’le de, onun enerjisiyle de iletişimde olabiliyorum. Mevlânâ ve Meryem Ana ile aynı şekilde iletişimde olabiliyorum. Bunlar çok yüksek enerjiler, çok yüksek frekanslar” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.