Vakıf Katılım Bankası 2016 personel alımı

Vakıf Katılım Bankası 2016 personel alımı

Vakıf Katılım Bankası personel alımı

Vakıf Katılım Bankası tarafından yayınlanan personel alım ilanı ile Türkiye geneli toplam 21 ilde personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Katılım bankası olarak yen kurulan ve çalışma hayatına başlayan Vakıf Katılım Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanı ile birlikte;

Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Erzurum, Gaziantep, Mersin, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya,

Kahramanmaraş, Sakarya, Samsun, Sivas, Trabzon, Şanlıurfa, İstanbul olmak üzere toplam 21 ilde personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Yayınlanan ilana başvuru yapan adaylar açık pozisyonlar kapsamında değerlendirilmeye alınacak. Vakıf Katılım Bankası personel alımı için adayların lisans mezunu olması gerekiyor.

Yine alınacak olan adayların katılım bankası alnında tecrübe sahibi olması gerekiyor.

Yine erkek adaylarının askerlik ile ilişiğinin bulunmaması gerekiyor. Başvurular Kariyer net tarafından alınıyor. Aşağıda bulunan link aracılığı ile genel başvuruda bulunabilirsiniz. 

Vakıf Katılım Bankası personel alım ilanı TIKLAYINIZ.

 MEMURLARAHABER.COM sitesi olarak yıllardır olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizler için tüm ilanlara takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN  TWİTER TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.