Vakıf Katılım Bankası Temmuz Ayı Personel Alım İlanı

Vakıf Katılım Bankası Temmuz Ayı Personel Alım İlanı

Vakıf Katılım Bankası Temmuz Ayı Personel Alım İlanı

Vakıf Katılım Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan 12 açık kadro şu şekilde

KVKK Yetkilisi Yönetmen Yardımcısı, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Resmi Raporlama Uzmanı, Veri Ambarı Analisti, Veri Ambarı Yazılım Uzmanı, Organizasyon Geliştirme ve Kalite Yetkilisi, İnsan Kaynakları Analisti, Süreç Geliştirme Yetkilisi, ve Yetkili Yardımcısı, Genel Başvuru, Yazılım Geliştirme Mühendisi, İş Analisti.

BANKA PERSONELİ 2019 ALIMI BAŞVURU KOŞULLAR

Banka personeli alım ilanlarını takip eden adayların yakından bildiği gibi, her banka kendi bünyesinde işe alacağı personellerden bazı koşullar talep eder. 

Bu koşullar personel alımı olacak kadrolara göre belirlenen mesleki şartlar ile alım yapılacak pozisyonlar için talep edilen genel koşullardan oluşur. 

Genel anlamda banka personeli alım ilanlarında adayların sağlamaları gereken özellikler şunlar;

Türk vatadanşı olmak, Kadrolara göre belirlenen yaş şartını sağlamak, Üniversitelerin örgün eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak (kadroya göre bu şart değişebilir), Katılım bankacılığı alanında tecrübeli ya da tecrübesiz olmak, İletişim kabiliyeti gelişmiş, Analitik düşünebilen, Katılım bankacılığı prensiplerini benimsemiş, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya en az 2 yıl tecilli, yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak.

Vakıf Katılım Bankası tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını bankanın anlaşmalı olduğu kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. 

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.