Vakıflar Genel Müdürlüğü açıktan memur alımı yapacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıktan memur alımı yapacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıktan memur alımı yapacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından memur alımı yapılacağı ilan edildi. Vakıflar Genel Müdürlüğü Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre istihdam edilmek üzere 15 Müfettiş Yardımcısı alınacak. Alımlar yazılı ve sözlü sınavla gerçekleştirilecek olup sınavların Ankara’da yapılacağı açıklandı. Adaylar başvurularını 30 Eylül 2016 mesai bitimine kadar yapabilecekler.

Başvurular Rehberlik ve Teftiş Başkanlığının 1 Sokak No:3 Kızılay/Ankara adresine şahsen ya da posta yolu ile yapılabilecek. Başvuruları kabul edilen adaylar sınav giriş belgelerini 24-28 Ekim 2016 tarihleri arasında başkanlıktan alabilecekler, giriş belgesi olmayan adaylar sınava alınmayacak. Sınav 13 Kasım 2016 tarihinde uygulanacak. Nihai sonuçlar Vakıflar Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden ilan edilecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğünün memur alımına başvuru yapabilmek için; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 4 yıllık Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak gerekiyor. Ayrıca 1 Ocak 2016 tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak şartı bulunuyor. 29 Mayıs 2016 tarihinde yapılan Kamu Personel Sınavı KPSSP39-40-42 puan türlerinin birinden 75 ve üzerinde puan alan adaylar başvuru yapabilecekler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.