Vangölü Feribot Müdürlüğü Personel Alacak

Vangölü Feribot Müdürlüğü Personel Alacak

Vangölü Feribot Müdürlüğü Personel Alacak

İŞKUR ile ortak çalışma yürüten Van Gölü Feribot Müdürlüğü her sene onlarca kişiyi bünyesine katarak özellikle uzun yol taşımacılığında büyük ilerleme katetmiştir. Bundan birkaç sene öncesinde alınan nitelikli personeller ile kurum gidebildiği alanı daha da genişletmiş ve 2016 yılı için büyüme hedefini kendi içinde planlamıştır.

Personel alım ilanı İŞKUR tarafından verilmiş olup adayların 30 Haziran 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuruları İŞKUR genel merkezlerinden yapabildiğiniz gibi Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının (tcdd.gov.tr) resmi internet sitesinden de gerekli bilgileri doldurabilirsiniz. Adaylar işe alınmadan önce sözlü mülakatlara tabii tutulacak ve uygun görülen personeller Van Gölü Feribot Müdürlüğünde çalışacak.

İstenilen Belgeler

Van Gölü Feribot Müdürlüğünden yapılan açıklama ile personellerden istenilen belgeleri şu şekilde açıkladı.
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Askerlik Belgesi ya da tecilli olduğuna dair belge
Öğrenim diploması
STCW Belgesi
Kaptanlık sertifikası
Gemiadamı Yeterlilik Belgesi
Liman Cüzdanı

Yukarıda ki belgelere sahip olan tüm adaylar TCDD üzerinden başvurularını yapabilirler. Alınan başvurular sonucunda belirlenecek sözlü mülakat gününde adayların hazır beklemesi gerekmektedir. İşe uygun olan personeller gerekli pozisyonlarda çalışmaya başlayacak. Bir ay deneme süresi olarak belirlendi. Bu süre boyunca çalışma şekli ve düzeni beğenilmeyen adayların sözleşmesi iptal edilecek 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.