Vapurdaki sapıktan çileden çıkartan iğrenç sözler: Tik’im var benim. Yanlış anlaşıldım

Vapurdaki sapıktan çileden çıkartan iğrenç sözler: Tik’im var benim. Yanlış anlaşıldım

Vapurdaki sapıktan çileden çıkartan iğrenç sözler: Tik’im var benim. Yanlış anlaşıldım

İstanbul'da bindiği şehir hatları vapurunda, karşısında bulunan kadınlara bakarak mastü..asyon yapan ve bugün öğle saatlerinde Kocaeli Çayırova’da yakalanıp gözaltına alınan cinsel sapık Rıza E.'nin emniyetteki ifadesinde sarf ettiği sözler polisleri çileden çıkardı.

Çocuğa cinsel tacizden sabıkası bulunan ve sorgu odasındaki polislerle alay edercesine “Ben öyle bir şey yapmam. 'Tik’im var benim. Yanlış anlaşıldım. Birkaç yıl önce de 17 yaşındaki bir gencin bacağına elim sürtmüştü. Çocuk dedikleri 17 yaşındaydı ve yine böyle bir suçlamayla karşı karşıya kalmıştım” şeklinde verdiği ifade sonrasında sinirleri bozulan ve ellerinden kaza çıkmasından korkan polis sorgu odasını terk etti. İfade işlemi sabaha kalan sapığın emniyetteki gözaltısı devam ediyor.

Kadıköy - Karaköy vapurunda geçtiğimiz günlerde yaşanan ve sosyal medyada görüntüsü yayınlanan iğrenç olayda, vapurun kantininde hukuk fakültesi öğrencisi Z.M. ve mimarlık fakültesi öğrencisi S.Y. isimli iki genç kızın da arasında bulunduğu kadınlara bakarak mastürbasyon yapan 31 yaşındaki Rıza E. yolcuların tepkisi üzerine yerinden kalkıp kaçarak vapurun tuvaletine girdi. Takip eden yolcuların iz sürmesi üzerine takipten kurtulmak ve eşkalini gizlemek amacıyla girdiği tuvalette üzerindeki montu çıkarıp eline alan sapık, geminin karaya yanaşmasıyla izini kaybettirerek kayıplara karıştı.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.