Vatan Bilgisayar 32 Personel Alımı

Vatan Bilgisayar 32 Personel Alımı

Vatan Bilgisayar 32 Personel Alımı

Vatan Bilgisayar birçok şehirde istihdam etmek üzere, en az lise mezunu personel alımı yapacak

Mağaza Satış Elemanı ve Kasiyer : En az lise mezunu ve tam bir teknoloji kurdu, Teknoloji alışverişlerinin aranan siması olarak tanımlanabilecek, Yeni çıkan teknolojik ürünlerden ilk zamanlarda haberi olan, Perakendecilik ve teknoloji sektörlerinde kariyer hedefi olan, “Müşterinin ihtiyacını gözünden anlarım” diyen personel alımı yapılacaktır. (İstanbul-Topkapı)

Çağrı Merkezi Elemanı : En az lise mezunu, Müşteri odaklı ve İnsan ilişkilerinde başarılı, Teknolojiye ve teknolojik ürünlere karşı ilgisi olan, Genç, Dinamik ve Enerjik, Prezantabl, Ekip çalışmasına yatkın, Perakendecilik ve Teknoloji sektörlerinde kariyer hedefleyen eleman alımı yapılacaktır. (İstanbul)

Sevkiyat Şoförü : En az lise mezunu, Sürücü Ehliyeti Olan ( SRC4 ve Psikoteknik Belgesine sahip ), Şehir dışı seyahat engeli olmayan, Düzenli, titiz ve organizasyon becerisi olan, Genç, Dinamik ve Enerjik, Ekip çalışmasına yatkın, Perakende Mağazacılık ve Teknoloji sektörlerinde kariyer hedefleyen şoför alımı yapılacaktır. (Gaziantep)

Kasa Elemanı : En az lise mezunu, Müşteri odaklı ve İnsan ilişkilerinde başarılı, Teknolojiye ve teknolojik ürünlere karşı ilgisi olan, Genç, Dinamik ve Enerjik, Prezantabl, Ekip çalışmasına yatkın, Perakendecilik ve Teknoloji sektörlerinde kariyer hedefleyen personel alımı yapılacaktır. (Aksaray)

Depo Elemanı : En az lise mezunu, Müşteri odaklı ve İnsan ilişkilerinde başarılı,  Teknolojiye ve teknolojik ürünlere karşı ilgisi olan, Genç, Dinamik ve Enerjik, Prezantabl, Ekip çalışmasına yatkın eleman alımı yapılacaktır. (İstanbul)

Vatan Bilgisayar personel alım ilanlarını kariyer net üzerinden yayınlamakta olup başvuruları da aynı site üzerinden almaktadır. Vatan Bilgisayar’ın daha çok iş ilanına ulaşmak için tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.