Whatsapp'ta yeni dönem başlıyor! Whatsapp'ın gizli özellikleri...

Whatsapp'ta yeni dönem başlıyor! Whatsapp'ın gizli özellikleri...

Whatsapp'ta yeni dönem başlıyor!

Whatsapp'a gelmesi sabırsızlıkla beklenen özellik sonunda kullanıcılara sunuluyor.

Bakın bu kez Whatsapp'ın kullanıcılara son sürprizi ne?

Whatsapp'ta arkadaşınızla konuşurken önceleri sadece .pdf, .docx, .xlsx ve benzeri dosya uzantılı dokümanları gönderebiliyordunuz; daha fazlasını yapmanız söz konusu değildi! Ancak...

Yeni gelen güncellemeyle birlikte artık Whatsapp'ta arkadaşınıza telefonunuzda herhangi bir dosyayı rahatlıkla gönderebileceksiniz!

Bundan böyle Müzik, fotoğraf, video, APK gibi WhatsApp'tan gönderilen dökümanı telefonunuzun "indirilenler" klasöründe rahatlıkla görebileceksiniz. Güncelleme yayınlandığı anda bu özelliği kullanabileceksiniz!

Whatsapp'ta birçok özellik var; pek çok kullanıcı ise bunun farkında değil ve bu özellikler gizli kalmaya devam ediyor. Mesela mavi tiklerin üzerine uzun süre dokunduğunuzda ne olduğunu biliyor musunuz?

İşte Whatsapp'ın gizli özellikleri...

Mesajlarınızı kalın, üstü çizili veya italik yapmak isterseniz tek yapmanız gereken yazdığınız metni seçip, araç çubuğundaki üç nokta simgesine dokunarak istediğiniz formatlamayı seçmek.

WhatsApp'ın bu özelliği şimdilik sadece beta halinde var olsa da çok yakında herkes tarafından kullanılabilecek.

WhatsApp'ta çok fazla emoji var, evet. Bazen doğru anda doğru emoji'yi bulmak çok zor olabiliyor. Artık istediğiniz emoji'yi kelime kullanarak aramanız mümkün olacak.

Eğer sürekli konuşmalarınızı takip etmiyorsanız, küçük tik işaretlerinin maviye dönüştüğü anı kaçırabilirsiniz. Artık gönderdiğiniz mesajı basılı tutarak çıkan "Bilgi" opsiyonunu tıklayarak bir tikin ne zaman maviye dönüştüğünü görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.