Yargıtay Başkanlığı Naklen Mühendis Alımı

Yargıtay Başkanlığı Naklen Mühendis Alımı

Yargıtay Başkanlığı Naklen Mühendis Alımı


Yargıtay Başkanlığı 23 Ağustos 2016 tarihinde personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 'na bağlı olarak çalışan kamu personelleri arasından alım yapılacak.

Başvurular 26 Ağustos 2016 Cuma günü başlayıp, 05 Eylül 2016 günü sona erecek. Adaylar şahsen, APS, iadeli taahhütlü mektupla ya da kargo ile Yargıtay Başkanlığı Personel ve Eğitim Müdürlüğü Yargıtay Ek Binasına başvurusunu yapabilecek.

İnşaat Mühendisi olarak 1 kişi, Elektrik - Elektronik Mühendisi olarak 2 kişi, Makine Mühendisi olarak 2 kişi istihdam edileceği bildirildi.

Halen Kamu Kurumlarında 657 sayılı Kanunun 4/A maddesi kapsamında mühendis kadrosunda çalışıyor olmak. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak. 45 yaşını doldurmamış olmak. Hakkında halen süren veya aleyhine sonuçlanmış idari veya adli soruşturma bulunmamak.

Üniversitelerin dört yıllık lisans eğitimi veren; İnşaat, Elektrik-Elektronik ve Makine Mühendisliği bölümlerinin birinden ya da bunlara denkliği, Yükseköğreti Kurumlarınca kabul olunan yurtdışı öğretim kurumlarından mezun olmak. İnşaat, Elektrik-Elektronik ve Makine Mühendisi olarak en az 3 yıl deneyimi olmak (mesleği ile ilgili çalışan süreler belgelenecek.) şartları sıralandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.