YENİ AÇIKLAMA GELDİ!

YENİ AÇIKLAMA GELDİ!

KORONAVİRÜS TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDERKEN, YENİ AÇIKLAMA GELDİ!

Koronavirüse yakalanan 'Çok Gezenti' programının sunucusu Burak Akkul'un tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Akkul'un eşi Seda Akkul'un abisi Hüseyin Arslan, Burak Akkul'un son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Koronavirüs testi pozitif çıkan ünlü sunucu Burak Akkul’un sağlık durumuna ilişkin eşi Seda Akkul’un abisi Hüseyin Arslan açıklamalarda bulundu. Hüseyin Arslan, haberi sosyal medya hesabından duyurarak, “Şimdilik durum umut verici ama stabil” dedi.

Televizyonda hazırlayıp sunduğu ‘Çok Gezenti’ programıyla bilinen ünlü sunucu Burak Akkul ile eşi Seda Akkul, bir süre önce koronavirüs nedeniyle tedavi altına alınmışlardı. Yoğun bakımda tedavisi süren Burak Akkul’un sağlık durumu ile bilgili bilgileri, Seda Akkul’un ağabeyi Hüseyin Arslan sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

“HERKES GİBİ SABIRLA BEKLİYORUZ”
Arslan yaptığı paylaşımda, “Burak Akkul’un tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımdan, – inanıyoruz, umuyoruz çok yakında – çıktığı zaman mutlaka size haber verecek Seda Akkul. Ancak o zamana kadar yazılabilecek her şey tekrardan ibaret. Sizin gibi, artık aileden herkes gibi biz de sabırla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.