Yeni bir şok iddia.. Kayıp Gezegen X Nibiru felaketleri 19 kasım 2017'de

Yeni bir şok iddia.. Kayıp Gezegen X Nibiru felaketleri 19 kasım 2017'de

Yeni bir şok iddia.. Kayıp Gezegen X Nibiru felaketleri 19 kasım 2017'de

19 Kasım 2017'de kıyamet kopacak iddiası. Kayıp Gezegen X Nibiru felaketleri...
19 Kasım 2017'de kayıp Gezegen X Nibiru'nun felaketleri beraberinde getirip kıyameti koparacağı öne sürüldü. 23 Eylül ve 31 Ekim tarihlerinin ardından bu defa 19 Kasım 2019'da kıyamet kopacak iddiası sosyal medyada hızla yayıldı.. NASA böyle bir kıyamet senaryosunu kesinlikle reddediyor.

23 Eylül ve 31 Ekim tarihlerinin ardından bu defa 19 Kasım  2019'da kıyamet kopacak  iddiası sosyal medyada hızla yayıldı..

Varlığı ve yokluğu tartışmaları bir türlü dinmek bilmeyen kayıp Gezegen X Nibiru'nun şimdi de 19 Kasım 2017'de Dünya'ya felaketleri getirip kıyameti koparacağı iddia edildi.

23 Eylül 2017'den bu yana devam eden kıyamet iddialarının 3'üncüsü olan 19 Kasım 2017 tarihinde kayıp Gezegen X Nibiru'nun Dünya'ya yaklaşması ile beraber çok sayıda depremi tetikleyeceği söyleniyor.

 

Güneş'in yörüngesindeki 1 tam turunu 3 bin 600 yılda attığı iddia edilen kayıp Gezegen X Nibiru, son zamanlarda komplo teorisyenlerinin en çok rağbet gösterdiği konu haline geldi.

Yazar Terral Croft'un iddiasına göre Aralık 2017'nin başlamasından iki hafta önce Kasım ayında küresel sismik faaliyetler tavan yapacak.

 

Planetxnews için haberler hazırlayan ve daha önce 23 Eylül 2017 tarihinde kıyametin kopacağını öne süren David Meade ise 23 Eylül tarihinin kıyametin kopacağı değil sonun başlangıcı olan gün olarak tanımladığını belirtti.

Amerikan Havacılık ve Uzay İdaresi NASA, kayıp Gezegen X Nibiru teorilerini kesin bir dille yalanlasa da Nibiru ile ilgili komplo teorilerinin ardı arkası kesilmeyecek gibi görünüyor. 

İngiliz Daily Mail gazetesine göre 21 Ağustos’taki güneş tutulmasının ardından Hıristiyan numarologlar en geç 23 Eylül’te Dünya’nın ortadan kalkacağını iddia etmişlerdi. Şimdi ise Nibiru’nun 19 Kasım’da Dünya’ya yaklaşacağını öne sürüyorlar.

Nibiru ya da X Gezegeni diye de anılan gökcisminin ya Dünya’ya doğrudan çarpacağını ya da yakınından geçerek şiddetli depremlere yol açarak yeryüzünü ortadan kaldıracağını iddia ediyorlar.

Bazı komplo teorisyenleri ise söz konusu gezegenin şimdiden ‘plazmatik enerji partiküllerini’ güneş sistemine yollamaya başladığını belirtiyor. Sözkonusu partiküllerin de Dünya’nın iklimini alt üst edeceğini iddia ederek doğal afetlere yol açacağı kehanetinde bulunuyor.

NASA: NİRİBU BİR PALAVRA

NASA ise ‘Nibiru ve başıboş gezegenlerle ilgili diğer iddialar internet palavrası” diyor. NASA böyle bir kıyamet senaryosunu kesinlikle reddediyor.

Komplo teorilerinin ardında ‘PlanetxNews.com’ diye bir site var. Dünya üzerinde yaşanan son deprem ve volkanik faaliyetlerinin de yaklaşmakta olan gezegenin çekim gücünden kaynaklandığı iddiası söz konusu.

23 Eylül kehaneti doğru çıkmayan ‘Hıristiyan numarolog’ David Meade, İncil ve Giza piramitinde yazanların ‘33’üncü’ güne işaret ettiğini belirterek bunu ‘Güneş tutulmasının 33’üncü gücü’ diye yorumluyor. Meade, 23 Eylül’de kıyametin kopacağını söylemediğini, kıyamet öncesi döneme girildiğini savunarak “Dünya sona ermeyecek, bizim bildiğimiz şekliyle dünya bitiyor” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum