Yeniden dirildi

Yeniden dirildi

KORONAVİRÜSTEN ÖLEN KİŞİ YENİDEN CANLANDI!

Ekvator'da ilginç bir olay yaşandı. 74 yaşında olduğu söylenen Mauri isimli koronavirüsü hastasının salgın dolayısıyla hayatını kaybettiği bildirildi. Fakat kimlik karışıklığı yaşanıldığı öğrenilen Mauri'nin yaşadığını duyan yakınları sevinç gözyaşlarına boğuldu.
 

 
Guayaquil kentinde yaşayan 74 yaşındaki Alba Maruri yüksek ateş ve solunum güçlüğü nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. 74 yaşındaki Alba, 3 hafta sonra geçirdiği bilinç kaybının ardından hayata gözlerini kapattı.

TAHMİNDE BULUNDU
Ölümünden bir hafta sonra Maruri’nin yeğeni Jaime Morla kimlik tespiti için hastaneye çağrıldı.Morgda virüsün bulaşmasını önlemek amacıyla bir buçuk metre mesafede duran Morla, arkası dönük olarak yatan cesedin yüzünü görmekten korktuğu için teyzesi olduğu tahmininde bulunarak yetkililere doğru kişi olduğunu söyledi. Bunun üzerine ceset cenaze evine gönderildi ve burada yakıldı. Daha sonra ailesinin evine Maruri’ye ait olduğu belirtilen küller gönderildi.

GERÇEK NASIL ORTAYA ÇIKTI?
Gerçek, bilinç kaybından ayılan Maruri’nin kim olduğunu açıklaması üzerine ortaya çıktı. Maruri’nin kız kardeşi neredeyse bir buçuk ay öldüğünü düşündükleri kardeşinin yaşadığını öğrenmenin sevinciyle olayı “mucize” olarak tanımladı.Ancak yakılan cesedin kime ait olduğu hala bilinmiyor. Maruri’nin ailesi ise krematoryumdaki masrafların geri ödenmesi için hastaneye dava açmayı planlıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.